A romákat miért nem szeretik?
Nem én írtam, de teljesen egyet értek vele:
"Utállak! Ez az ÉN véleményem.
Nem a bőröd színével van a bajom. Az életeddel. Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.
Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod.
Büdös, mosdatlan vagy.
Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne leszek a tévében, hogy rasszista vagyok. Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belőled.
Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el.
Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is.
A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni.
Folyamatosan segítő jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a segélyt látod.
Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.
Cigányból csak akkor lesz roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!!!!
Van belőled néhány, akiknek sikerült. Mert ő is akarta.
Én őket hívom romának."
olvassátok el, szerintem ez az igazság:
Nem kellene struccpolitikát folytatni a politikusoknak!
Ez nem rasszizmus!
A kérdést általánosságban tetted fel "a romákat miért nem szeretik?", szóval ezeket a dolgokat nem rólad írják, hanem a cigányságról általánosságban, mert ez a helyzet( nem kell magadra venni):
- Tényleg nagy részük büdös;
- Lehet h te azon kevesek közé tartozol, aki tanult, de többségük már akkor nagy banzájt szervez, ha nagy nehezen x év után kijárta a 8.at( ha egyáltalán sikerült neki, -tudom, mert sok ilyet ismerek!!) Teszem fel a kérdést: Mégis mire kapna munkát, aki max az általánost fejezte be, szakképesítés meg semmi?? /Amúgy nekünk is ugyanúgy nehéz munkát találni./
- Na és persze a sok negatív TAPASZTALAT ( nem előítélet!), a legtöbb embernek már akadt velük valamilyen összetűzésük. Nekem is van bőven, de nem sorolom fel, hosszú lenne...
Azért nem szeretjük, mert utáljuk!
És egyáltalán nem érdekel, hogy te mennyit fürdesz!
És még helyesen is írunk!
"AMINT AKARJÁTOK, HOGY CSELEKEDJENEK VELETEK AZ EMBEREK, TI IS HASONLÓKÉPPEN CSELEKEDJETEK VELÜK"
Akkor engem azért akartak a cigányok megerőszakolni, mert azt akarják, hogy a magyarok is tegyék ezt az ő asszonyaikkal, lányaikkal? vagy azért akarták elvenni a pénzem és a telefonom, hogy utána majd én is elvehessem tőlük? vagy azért fenyegetőznek, hogy elvágják a torkom, csak úgy poénból, mert elmegyek mellettük, mert szeretnék, ha én megtenném velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!