Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Való Világ-ot megnézni...

Egyszerű huszonéves kérdése:

A Való Világ-ot megnézni fontosabb, mint egy embertársatok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
90%
Hát ha valakinek fontosabb a VV, akkor az legyen boldog a villa lakóinak képernyőn keresztüli társaságával. Ezek a hülye valóságshow-k meg Mónika féle műsoroknak 2 céljuk van csupán: Az egyik a pénz, a másik a népbutítás.
2011. márc. 25. 23:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés szerintem 100%-osan jogos. És ne jöjjön senki azzal, hogy mindenki azt néz, amit akar. Ez közös érdek, hogy ne butuljunk le annyira, hogy a végén itt tartsunk:

http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE

Ezek a szarok pont oda vezetnek. És szerintem rém gáz, hogy mások baromságait kel néznünk, ha kicsit sarkalatos példával élek, kb. olyanok vagyunk, mint azok a régi rómaiak, akik gladitorviadalokat kellett, hogy nézzenek, hogy kikapcsolódhassanak. Ráadásul nem láttok mögé. Biztos vagyok benne, hogy ezt az egész szart megrendezik, mint ahogy azt a színvonalas Mónika Showt is. Adnak azoknak a hülyéknek 30.000-eket, hogy csinálják a botrányt, aztán lesz nézettség. A nézők meg persze, hogy nézik, mert az ő családi életük sincs rendben és jól esik nekik a "megvigasztalódás", hogy vannak náluk is hülyébbek. A Győzike is pont ezért lett népszerű. Csak közben pumpálják beléjük a pénzt. Lepontozhattok, de akkor is igazam lesz.

"Érdekes, senki nem nézi a való világot, senkit nem is érdekel, mégis, mindenki tudja mi van benne és ahogy meglátnak egy vele kapcsolatos kérdést, késztetést éreznek, hogy beírogassanak"

Kikérem magamnak. Életemben egy részt sem láttam belőle. Az összes, amit tudok, hogy van benne valami Alekosz, aki gondolom valami fő észosztó. Ezt is csak azért tudom, mert újabban Alex nevű osztálytársamat így kezdték el (jó helyekről szedik a poénjaikat) hívni és megkérdeztem, hogy miért.

2011. márc. 26. 09:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontosabb. Ha éppen odakapcsolok, akkor belenézek, de nem rohanok a tv-hez, hogy "Jaj, most kezdődik a VV!!"
2011. márc. 26. 13:26
 24/25 A kérdező kommentje:

tegnap 09:14 Egyetértek!

Szerintem is színészet az egész ez is, meg társai is. Én inkább megnézem az Állítólagot helyette, ha sikerül a családdot 1 szobába paterolni, h maradjon 1 szabad TV.

Egyik nap is csak negyed órát néztem belőle kíváncsiságból, hogy mi a jó fene olyan érdekes, hogy a csapból is ez folyik, de semmi. Én elaludnék rajta el is kapcsoltam. Szörnyűűű...

2011. márc. 27. 08:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon fontos, mert amíg én értelmes dolgokkal foglalkozom, addig mások meg gyúrhatnak a szarabb melókra. :-))))
2011. márc. 27. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!