Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Való Világ-ot megnézni...

Egyszerű huszonéves kérdése:

A Való Világ-ot megnézni fontosabb, mint egy embertársatok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 21:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Bármit, csak VV-nézést ne! Még más embertársa is fontosabb, mint a Való Világ.
2011. febr. 26. 22:50
 12/25 anonim ***** válasza:
97%
Szomorú lenne, ha Magyarország lakosságának 80%-ának fontos lenne a VV. Ez azt jelentené, hogy 10 emberből 8 nézi. Remélem a valóság ennél jobb arányban van.
2011. febr. 26. 22:51
 13/25 anonim ***** válasza:
17%
Ha ekkora gyökér vagy (mint ahogyan ezt a kérdést is feltetted), akkor mélyen egyetértek az illetővel. Ha azt (vagy bármi mást) szeretne nézni valaki, neked mi ezzel a problémád? Semmibe veszed az akaratát..
2011. febr. 26. 22:53
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Én szoktam nézni, de ha arról van szó, akkor természetesen sokkal fontosabb egy barátom, családtagom, ismerősöm mint ez. Szerintem az beteg ha valaki bármilyen műsor miatt elhanyagolja a szeretteit, és gondolok itt pl focimeccsre, vagy bármi másra is, nem csak a VV-re!
2011. febr. 26. 22:54
 15/25 anonim ***** válasza:
49%
nem fontosabb.. de még ha olyan fontos lenne is. ott az rtlmost, vissza lehet nézni..
2011. febr. 26. 23:00
 16/25 napietus ***** válasza:
66%
sose nézném meg. a startlap volt a kezdőlapom, de azt is lecseréltem a google-ra, mert folyton az arcomba tolta a "rém érdekes" vv-s híreket. nem akarom tudni, kik ezek. sajnos sokan nézik, ez megdöbbentő számomra. és ezeknek az embereknek szavazati joguk van...pfff....
2011. febr. 27. 10:14
 17/25 A kérdező kommentje:
Amikor ez a műsor megy akkor nem lehet szólni senkihez, minden Tv-n ez megy. Kár, hogy ilyen állati hideg van, mert tuti elmennék megsétáltatnám magamat!
2011. febr. 27. 20:42
 18/25 anonim ***** válasza:
35%

Öltözz fel és sétáltasd meg magad ne itt siránkozz.

Érdekes, senki nem nézi a való világot, senkit nem is érdekel, mégis, mindenki tudja mi van benne és ahogy meglátnak egy vele kapcsolatos kérdést, késztetést éreznek, hogy beírogassanak. Ha annyira nem érdekelné őket, akkor nem is foglalkoznának vele egyáltalán.

Ez a kérdés meg hülyeség. Ha valaki idegesítő és nem érdekel, akkor BÁRMI fontosabb nála, csak ne kelljen vele foglalkozni.

2011. febr. 27. 20:52
 19/25 napietus ***** válasza:
90%

az, hogy válaszolok egy kérdésre, nem azt jelenti, hogy érdekel :) mint írtam, kerülöm.

kérdező, aki ilyeneket néz, az nem lehet valami értelmes, kétlem, hogy sokat veszítesz vele. válogasd meg jobban a társaságodat!

2011. febr. 28. 06:33
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
ha elképzelem hogy tegyük fel valamelyik barátommal t9örténik valami rossz vagy valami számára fontos és szeretné hogy vele legyek de én helyette ezt tudván, leülök és megnézem a való világot, lelőném magam!!!!
2011. márc. 25. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!