Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a fontosabb neked egy...

Mi a fontosabb neked egy masik emberben? A kulso vagy a belso?

Figyelt kérdés
Baratsagban, parkapcsolatban stb. Kulso alatt nem feltetlenul csak a kulso emberi tulajdonsagokat ertem, hanem azt is, hogy mennyire fontos nektek, hogy valaki jol oltozott legyen?
2010. júl. 22. 14:26
 1/4 anonim válasza:
Nekem elsőre az összkép, de mondjuk ez az első pár perc. Aztán utána mindenképp a belső tulajdonságok.
2010. júl. 22. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Először mindenkinek a külső, és ha bejön első látásra az illető, utána a belsők alapján dől el, milyen hosszú lesz a kapcsolat.
2010. júl. 22. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

elsőre a külső,párkapcsolatban ez ugye mindenképp számít.

a jólöltözöttség nem árt barátságban de nem ez a döntő,hanem az illető intelligencia szintje.a ruha elárulhat sok mindent viselőjéről,bár hiába jólöltözött vki,ha primitív bunkó akkor nem fog érdekelni,egy értelmes kevésbé jólöltözött emberrel sokkal szívesebben elbeszélgetek.

2010. júl. 22. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Kapcsolatokban nekem a belső, hiszen nem egy szép hajjal van kapcsolatom, vagy egy szép szemmel. Párkapcsolatban azonban fontos, hogy fizikailag is vonzónak tartsam a partnerem, különben nem alakul ki az a bizonyos "szikra". Természetesen a belső akkor is fontosabb, de valamilyen szinten számít a külső is.
2010. júl. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!