Hogyan tudnék az új iskolámban jól beilleszkedni?
Szeptemberben egy gimnáziumba fogok járni,és egy olyan osztályba megyek ahol senkit sem fogok ismerni, csak egy lányt, aki a mostani iskolámba jár és évfolyamtársam. De őt nem ismerem annyira és csak köszönőviszonyban vagyunk,ő is úgymond a "nagymenők" közé tartozik, én pedig nem.(nem vagyok béna és lúzer, de nem olyan nagy az ismerettségem és nem vagyok egy nagyon menő lány.)Szóval egy teljesen idegen osztályba kellene beilleszkednem. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudnék jó benyomást tenni mindenkire és barátokat szerezni.
(az a lány akiről ez elején beszéltem, ő már ismerni fog több embert is az osztályban szóval neki nem lesz annyira új a közösség)
Ehhez idő kell pl:én most szeptemberben kezdtem a Pataky HSZI-ben, és nem ismertem ott senkit, mostanra már a fél suli a haverom.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!