Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Új 9. osztály és NEMVAGYOK...

Új 9. osztály és NEMVAGYOK KÉPES beilleszkedni (lent)?

Figyelt kérdés

Átkerültem egy 9. osztályba 25 lány 9 fiú .

3 lányt ismerek általánosból de semmit sem beszéltünk.

képtelen vagyok beilleszkedni nincs közöt témánk , ha van akkor megbeszéljük 5 perc alat és ennyi..amíg ők hülyéskednek,nevetgélnek én egyedül ülök a padba és nézek ki a fejemből :'(3 napja járok ide és SÜRGŐSEN össze kell szednem magam vagy különben kivüllálónak fognak itélni:'(

16/Fiú

2010. dec. 2. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Próbálj a fiúkkal vegyülni. Biztos van 1-2 fiú, aki csendesebb. Hozzá odamehetsz beszélni és később a többiekkel is szóba tudsz majd elegyedni.

Hallgasd, mikről szeretnek beszélni, majd te is próbálj bekapcsolódni. Hátha van olyan téma, ami téged is érdekel. :)

Ne légy bátortalan. Próbáld "tettetni", hogy van önbizalmad, és hidd el, el fogják hinni.

Sok sikert!

18/L

2010. dec. 2. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:

18 éves lány leírta amit akartam!

Ja és ez a kívülállónak fognak ítélni, pedig annyira ne agasszon! az első hét mindig ilyen nehéz, nekem is ez volt, amikor sulit váltottam! Aztán már sokkal többet járok el azokkal akikhez átkerültem még anno középsuliban!

2010. dec. 2. 14:48
 3/3 A kérdező kommentje:
először is köszönöm a válaszokat, ez a sok-sok dolog már megfordult az agyamba de amikor amikor elépek a suliba onnantól kezdve leblokkolok és mintha nem tudnék még beszélni sem..msn en ha gondoljátok felvehettek nagyon megköszönném ! focikiraly4@freemail.hu
2010. dec. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!