Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A facebook és a közösségi...

A facebook és a közösségi oldalak a valóságot tükrözik?

Figyelt kérdés

Mert ez alapján minden kapcsolat kiváló, minden szerelem meghitt és tökéletes, minden ember szép és sikeres, menő beszólásokat ír be, poénkodik, mindenkinek jó a kommentek alapján a kapcsolata az anyukájával.

Most vagy mindenki ennyire tökéletes, és csak én nem, vagy mindenki beállítja magát és a kapcsolatait tökéletesnek.

2011. febr. 22. 23:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A facebook kicsit erre a való világ jelenségre emlékeztet, csak itt nem a rendező dönti el, hogy minek játszod meg magad, hanem te. Viszont közös bennük az észrevétlen, már-már rutinszerű, vagy egyes esetekben kóros exhibicionizmus.
2011. febr. 23. 01:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Masodik valaszolo nagyon jol megfogalmazta ezt.

Az emberek a valo eletben is szeretik sokkal jobbnak mutatni magukat, mint a valosag, az interneten meg meg inkabb, hisz erre meg alkalmasabb ez a felulet. Nem, nem a valosagot tukrozi a Facebook. Szerintem pont az illuziokeltes miatt szeretik sokan. Nekem nincs FB-om, de van egy masik oldalon profilom. Ott az ismeroseim kozul azoknak van fent tobbszaz kep, akik a valo eletben borzaszto onbizalom-es szerethianyos emberek, parjuk sincs es raernek 500-600 kepet feltoltogetni. Ez szamukra egy megnyugtato illuziot ad, mert az interneten tunhetsz sikeresebbnek.

2011. febr. 23. 01:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondoljátok, hogy van olyan ember, aki egyszerre ismer 20-30 "celeb"-et személyesen 15évesen?
2011. febr. 23. 02:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
hülyeség az egész téma amiről beszéltek,kérdező se szokott sokat nézelődni ilyen oldalakon,amiről sző van az kb a felhasználók 30%a és az nem mindenki,nekem van 150 ismerősöm abból 2 ha ilyen.
2011. febr. 23. 04:20
 25/27 anonim válasza:
100%
mégegy, már beirtam egyszer. Volt egy lány ismerősöm, 3 éve volt párkapcsolata: közös fotók "my love :)" val felcimkézve. És mi volt? 1 éve válságos kapcsolat, többször megpróbált leülni vele megbeszélni.
2011. febr. 23. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Á ja, ilyen is van nekem is. Képek, hogy picurikámmal, együtt itt meg ott, milyen gyönyörű nap volt, közben a faszi egy köcsög, dolgozik, csaj tanul, ha együtt mentek valahova ki kellett fizetnie a csajnak az egy liter benzin felét is, mindig megalázta, elhanyagolta, nem is törődött vele, aztán a facebookon meg cuncimunci pasikám, juj de jó nekünk, közben már rég úgy volt vele, hogy de szar egy párkapcsolata van.
2011. febr. 23. 20:49
 27/27 anonim ***** válasza:
Aki azt írta, hogy ismerhet-e valaki 15 évesen 15 celebet, értemmire gondol minden tini össze-vissza bejelölget minden féle ismeretlen celebet, de pl. én annyi idősen már ismertem annyit :P, mivel a médiában dolgozom szóva leletséges
2011. febr. 24. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!