A facebook és a közösségi oldalak a valóságot
tükrözik?
Figyelt kérdés
Mert ez alapján minden kapcsolat kiváló, minden szerelem meghitt és tökéletes, minden ember szép és sikeres, menő beszólásokat ír be, poénkodik, mindenkinek jó a kommentek alapján a kapcsolata az anyukájával.
Most vagy mindenki ennyire tökéletes, és csak én nem, vagy mindenki beállítja magát és a kapcsolatait tökéletesnek.
Azért az elég gáz lenne, ha az emberek arról is felpakolnának mindent, amikor összevesznek a barátaikkal, kiakadnak a párjukra, vagy arról tennének fel képeket, milyen sz*rul néznek ki másnaposan.
2011. febr. 22. 23:33
2/27 anonim válasza:
Szerintem ha igazán szeretünk valakit akkor ezt nem kell bizonygatnunka külvilágnak. Mi tudjuk és kész:)
Általában akik minden órában mézes-másoz idézeteket, szivecskéket firkantanak az üzenőfalra csak magukat akarják meggyőzni..
L/19
2011. febr. 22. 23:37
3/27 A kérdező kommentje:
Hát nekem nincsennek kint képek, valahogy nem merem kitenni mutogatni magam. De ha egyszer kitenném, se fotoshoppolnám szét. Az üzenőfalra is ritkán irok. Csak barátokkal való kapcsolattartásra használom. Egyik ismerősömről 200 kép van fenn, egy másik meg óránként ír, harmadik meg a randizásairól kommentel. Lehet én vagyok szemérmes? Pedig a való életben nem vagyok gátlásos, sőt- a fb-on meg nem tudom mit kellene előadnom magam.
2011. febr. 22. 23:38
4/27 A kérdező kommentje:
Meg ez a sok agyon szerkeztett kép is. Mintha senki sem lenne önmaga. Minek kell agyonidealizálni? Sokszor a fb-oldalak azt üzenik nekem a felhasználóról, hogy ilyen szeretnék lenni. (de az életben nem ilyen vagyok.)
2011. febr. 22. 23:39
5/27 anonim válasza:
Ha kisebbségi komplexusod van,frusztrált vagy,ilyesmik,akkor javaslom,ne járj sűrűn ilyen oldalakra,mert ez egy színház tulajdonképpen,amellett,hogy szórakoztató közösségi oldalnak készült,s gondolom,ez húz fel.Én például a szórakoztató funkcióját nézem,azt használom,linkelek,lájkolok,megosztok,chatelek.Egyes emberek igen tökéletes életével pedig nem foglalkozom.Csak a magaméval.
2011. febr. 22. 23:41
6/27 anonim válasza:
2. válaszolóval nagyon egyetértek...volt barátom tett ki közös képet profilképnek, meg rólam is képeket külön, és közben egy nagy szar volt már a kapcsolat, aztán szakított, úgy, hogy kb nem is szólt...ez csak a saját identitásuk kiépítése.
2011. febr. 22. 23:43
7/27 anonim válasza:
Én felteszem a rosszat is. Viszont tényleg csak a barátok az ismerőseim, más nem láthat semmit. Eldugott helyen élek, csak így lehetek velük, mindent leírok, nem szépítek :D
Ők, akik láthatják, tudhatják, milyen vagyok.
2011. febr. 22. 23:44
8/27 anonim válasza:
Hozzáteszem,láttam én már olyat,hogy a kedves kis barátnőről volt kirakva szívecskében kép,meg egy nyálas szöveg,miközben a srácnak mindig akad más ágymelegítője.Vannak undorító,képmutató dolgok.Főleg az Fb-n.
2011. febr. 22. 23:44
9/27 anonim válasza:
23.41 vagyok.
2011. febr. 22. 23:45
10/27 anonim válasza:
Azért az ilyen emberek akik fb-n szívecskéznek meg előadják a nagy szerelmest, azok az életben is ugyanezt csinálják, ergó igen, a facebook a valóságot tükrözi. Aki az életben normális, egyenes személy, az facebookon sem fog mindenkit agyonszivecskézni, 'lájkolni' meg egyebek, és nem rak ki szétfotósoppolt képeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!