Teljesen kivagyok a páromtól mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Kiakaszt a hobbija állandóan ilyen koszos olajos szar alkatrészeket szed össze önindítót meg ilyeneket és mindig megjavítja meg ilyen baromságokal szöszmötöl tiszta olaj,kosz a keze!2011. febr. 20. 21:03
1/3 anonim válasza:
Hát feltételezem utána megmossa a kezét. Gondolom neked is van olyan hobbid, amit nagyon szívesen csinálsz és neked sem esne jól, ha a párod kiakadna tőle. Ez azért nem válóok, alkalmazkodj.
2/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nagyon boldog lennék, ha a páromnak ilyen kreatív hobbija lenne, ami építő jellegű, tudást igényel és hasznos is.
Az Ultraderm nagyon jól oldja az olajat, egy doboz talán helyrehozná a kapcsolatotokat..
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen olajos hobbim van, ráadásul a munkám is ilyen. Igaza van az előttem szólónak, az Ultraderm tényleg csodákra képes egy erős körömkefe segítségével. A legbiztosabb ha neki mondod meg hogy zavar a bőrébe beivódó olaj, szerintem tudja ő hogy hogyan tudja leghatékonyabban lemosni.
Esetleg vehetsz neki egy pár vékonyabb munkáskesztyűt, de én pl. egyszerűen nem tudok kesztyűben dolgozni, lehet ő sem használná, mert nem lehet benne olyan pontosan/biztosan érezni/fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!