Elment tőlem örökre?
Kedves olvasók rengetegszer írtam már ide kérdést,és köszönöm mégegyszer a választ is!!!
Most ez van: a volt barátom túllépett lett neki b.nője,de én nem tudok!! És azt mondta nekem hogy ő nem boldog,de most írták ki fb-re is hogy együtt vannak:O..Ez nagyon fáj..
És a legjobb b.nőmnek hitt csaj elvette a legjobb srác barátomat is..
Mit csináljak?Mert a volt barátom jelentette nekem az életemer..:O
És a másik egy havert akit elveszítettem aki mindent tudott rólam!Egy nem normális csaj tönkre tette,nem is értem hogy lehetett egy ilyen csaj a b.nőm:OO
Egyetértek az előttem szólóval. Ha valami elment, már nem lehet visszahozni. Akkor pedig mi értelme sírni ezen? :)
És mi az, hogy a legjobb barátnőd elvette a legjobb pasit? :D Nincs olyan, hogy legjobb pasi :) És nem vette el, hanem Ő úgy cselekedett, ahogy neked is kellene :) Keresett magának valakit.
Ne szeresd azt, aki Téged nem szeret, kedveském :D Aki Téged nem szeret, az nem is érdemes arra, hogy Te szeresd Őt. Ilyen egyszerű :) És a barátnőidet ne hibáztasd. Semmibe. Nem Ők tehetnek arról, hogy tetszett nekik valaki, és éltek a lehetőséggel ;)
Nem a legjobb pasit vette el tőlem! Hanem csak a legjobb barátomat,akivel nagyon jó barátok vagyunk:O..
és az ilyen nem b.nő,és a durva hazugságai miatt:O..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!