Sokat csúfolnak, de eszes vagyok?
Figyelt kérdés
Általános iskola 7-be járok, most töltöttem egy IQ tesztet ki és 69 pontom lett. Iskola 7-osztályba járok. még nem tutok mindent leírni meg olvasni is alig. számolás jol mety. csúfolnak hoty lassú vagyok. de szerimtem eszes gyerek vagyok, apa is ács volt. nyugtasatok meg utye nem vagyoik hüje2011. febr. 18. 22:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem kamu kérdés :-/ De egyébként 70 alatti IQ már enyhe értelmi fogyatékosnak számít, tehát abszolút értelemben véve biztosan nem vagy "eszes", relatív értelemben véve lehet az, ha a környezetedben élőknél jobban feltaláod magad, vagy bármi.
2/5 anonim válasza:
"szerimtem eszes gyerek vagyok, apa is ács volt"
Ez mindent megmagyaráz. Szekercével faragott belőled embert:)
KAMU
3/5 anonim válasza:
Én ki se tudom tölteni ,de azért havi 300e.össze jön !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!