Mást is zavar, hogy a zöld területek beépülnek?
egyrészt teljesen igazad van.
másrészt, ha elsétálok a pl. a Városligetbe vagy a Népligetbe, vagy mondjuk Cinkota és attól kifelé, ahol még van növényzet és megnézem milyen állapotok vannak, akkor erősödik bennem a kinyilatkoztatás, hogy paripapimpi a popónkba, de kettő, hogy szorosan álljon, nem pedig park... nem érdemeljük meg.
Hát elgondolkodtam a kérdésen, és azt vettem észre, hogy ahol mostanában építkeznek, új lakótelepeket nyitnak , az mind vagy parlagon hagyott föld vagy régi szántók voltak. Gondolom ennek két oka van hogy fást neírtsanaka ki a másik meg rengeteg pénzbe kerül egy fás kiírtása. meddigre kihúzzák a fák gyökereit, amik nagyon mélyen is lehetnek, a föld is meglazul .
nekem inkább az volt a kérdésem mikor fél év után kb 3 új lakopark épült hogy az embereknek ilyen sok pénzük van? csökken a lakosság, és még is több a lakás. ès a régi paneleket sem bontják le, szóval ha bele gondolunk az utobbi 10 évben hány új lakóingatlan nöt, akkor azt kell mondani van itt pénz, ha még hitelnek is hívják.
Drukkolok a nagymamának!!!!!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!