Miféle hely az a Zöld Pardon meg a Livingroom meg Morrisons? (lehet nem jól írtam le)
a zöld pardon meg a morrisons csöves,mind kettö.
a zöldbe deszkásokat,rockereket láttam,a csajok sincsenek kiöltözve,olyanok mintha leszaladnanak a boltba vmiért,olyan cuccba vannak.
és ha nincsenek kiöltözve, az már csöves? te biztos csak operába jársz :)
morrisons emlékeim szerint tinikkel volt tele,
ZPbe többféle korosztály jár, napközben is, este is. és sokféle stílusú koncert van.
egyik sem olcsó. bár lehet én vagyok a csóringer, de nekem azért nem járja, h 5 kiló egy vacak vizezett sör.
ZP régen jó volt, most fos a zene, suttyók a kidobók, és már lassan a wcben is belépődíjat szednek. a koncertek közül ki lehet fogni jót.
Morriba rég voltam, az még a ZPnél is drágább, igaz a hangulat jó, sok a huszonéves egyetemista, fősulis, és vannak külföldiek is.
Livingben 1000éve nem voltam, de az is marha drága hely.
A Living Room színvonalas / én Depeche Mode és Ákos bulikon voltam ott /. A Zöld Pardonban életemben egyszer és utoljára voltam Kispálon, valami borzadály volt, ahogy a közönség viselkedett, csupa részeg bunkó.
A Morrisonsban nem voltam még, de állítólag jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!