Szerinted van értelme itt gyk-n ennek a zöld kezecskének és a piros pacsinak?
Én már régen nem foglalkozom ezzel :))
Ráadásul, mivel nem "csevegős fórum", annak se sok értelme van, hogy a válaszolók látják egymás válaszait. Csak a kérdezőnek kellene tudni olvasni ezeket, ha nagyon szigorúak akarunk lenni.
Sok normális, és nagyon sok hülye is van az oldalon - akárcsak az ÉLETBEN :))
Első: van értelme annak, hogy mindenki látja a válaszokat. Nem csak a kérdezőre tartozik a kérdés meg a válaszok, hanem mindenkire, akinek hasonló problémája van. Nem véletlenül kérik, hogy ha már kiírtak egyszer egy kérdést, azt ne ismételjük meg.
Kérdező: nincs értelme a pontozásnak, de szerintem a többség már nem is nézi, nem ez az oldal lényege, hanem az információszerzés. Legfeljebb annyi értelme van a pontoknak, hogy ha valakinek nem tetszik egy válsz, hátha lelki nyugalmat ad neki, ha megnyomhatja a piros kezet :D
A pontozásnak akkor lenne értelme, ha az emberkék nem a saját véleményük szerint pontoznának, hanem tényleg aszerint, mennyire hasznos a válasz.
Példa:
Kérdés:
"Hogyan irtsam ki a patkányokat a garázsból?"
Válasz1:
"Méreggel, macskával"
Válasz2:
"Jaj, nehogy már megöld szegényt, nekem is patim van olyan cuki!"
És ebben az esetben az összes patkányfan le fogja pontozni az elpusztítést segítő válaszokat, mindegy, hogy az a kérdésre válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!