Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek hány barátja van?

Kinek hány barátja van?

Figyelt kérdés
Nem haverra gondolok, hanem igazi barátra.
2009. febr. 12. 21:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 3 van.

1. a Kedvesem, aki a legjobb baratom-szerintem enelkul nem is igazan mukodik egy kapcsolat.

2.a Noverem- hat ez nem mindig sima ugy, de hat kinek az!? :)

3. az Edzom- 10 eve ismerjuk egymast, es szinte az elso naptol tudjuk, hogy ez nem csak egy edzo-tanitvany kapcsolat.Az osszes meccsemen o volt a ring sarkaban, es ezt az eletre is ertem, mert a faterom eleg gazos ...

Ja es, egyszer megmentette az eletem...:'( !!!!

Nekem ok harman elegek is! :D

2009. febr. 14. 01:52
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
szóval a valóságban nincs egy sem.akiket felsoroltál, azoknak mindnek ilyennek kell lenniuk , de ok nem "barátok" csak a viszonyotok olyan , mintha barátok lennétek.
2009. febr. 14. 15:25
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Igazin nem tudom mit értünk. Olyanok vannak akik ha valami bajom van, ha nem is élőben de neten, telefonon rögtön ott vannak és segítenek ugyanezt én is megteszem. És sok ismerős akivel jóban vagyok.

Ilyen barát, amit az elején leírtam kb 3 van

Ebből 2vel nem találkoztam régóta, a harmadik barátság újkeletű, de majd mindennap találkozunk

2009. febr. 14. 15:34
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
VAN MÉG IGAZI BARÁT ?mert szerintem már nincsen.csak addig barát a barát , míg hasznos vagy neki és ki tud használni
2009. febr. 15. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen egy igaz barátnőm van. Azonkívül rengeteg haverom, lány is fiú is. De igazi barátnő csak egy (L)
2009. okt. 19. 16:20
 16/22 anonim válasza:
100%

1 igazi jóbarát

+ 1 tesó, ő is.

szóval 2

2009. okt. 19. 17:39
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet 18:49-essel, van igazi barátság! Persze vannak olyanok is, akik kihasználnak, de szerencsére lehet olyat találni, aki nem ilyen.

Nekem is van egy legjobb barátom (azonos nemű, fiú vok), akiről tudom, hogy bármikor segítene ha szükségem van rá, és ugyanígy fordítva is. Róla el nem tudnám képzelni, hogy bármikor is hátat fordítson nekem... rengeteg alkalma lett volna már rá pedig...

2009. okt. 19. 17:49
 18/22 anonim válasza:
100%

Igen, van igazi barátság, de lehet, hogy valaki épp a rossz embereket fogja ki...van ilyen. :-/

17:39 voltam

2009. okt. 19. 17:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy sincs :(
2009. okt. 19. 18:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapja mág azt mondtam volna,hogy van egy.Nagyon összevesztünk a barátnőmmel,hatalmasat csalódtam benne.

Kibékültünk,de valahogy mégsem olyan,mint rég.Nem tudok benne már 100%-ig megbízni.Szeretem őt ennek ellenére,keressük is egymást,de mégis...valami megváltozott

2009. okt. 19. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!