Kinek hány barátja van?
Nekem 3 van.
1. a Kedvesem, aki a legjobb baratom-szerintem enelkul nem is igazan mukodik egy kapcsolat.
2.a Noverem- hat ez nem mindig sima ugy, de hat kinek az!? :)
3. az Edzom- 10 eve ismerjuk egymast, es szinte az elso naptol tudjuk, hogy ez nem csak egy edzo-tanitvany kapcsolat.Az osszes meccsemen o volt a ring sarkaban, es ezt az eletre is ertem, mert a faterom eleg gazos ...
Ja es, egyszer megmentette az eletem...:'( !!!!
Nekem ok harman elegek is! :D
Igazin nem tudom mit értünk. Olyanok vannak akik ha valami bajom van, ha nem is élőben de neten, telefonon rögtön ott vannak és segítenek ugyanezt én is megteszem. És sok ismerős akivel jóban vagyok.
Ilyen barát, amit az elején leírtam kb 3 van
Ebből 2vel nem találkoztam régóta, a harmadik barátság újkeletű, de majd mindennap találkozunk
1 igazi jóbarát
+ 1 tesó, ő is.
szóval 2
Nem értek egyet 18:49-essel, van igazi barátság! Persze vannak olyanok is, akik kihasználnak, de szerencsére lehet olyat találni, aki nem ilyen.
Nekem is van egy legjobb barátom (azonos nemű, fiú vok), akiről tudom, hogy bármikor segítene ha szükségem van rá, és ugyanígy fordítva is. Róla el nem tudnám képzelni, hogy bármikor is hátat fordítson nekem... rengeteg alkalma lett volna már rá pedig...
Igen, van igazi barátság, de lehet, hogy valaki épp a rossz embereket fogja ki...van ilyen. :-/
17:39 voltam
Pár hónapja mág azt mondtam volna,hogy van egy.Nagyon összevesztünk a barátnőmmel,hatalmasat csalódtam benne.
Kibékültünk,de valahogy mégsem olyan,mint rég.Nem tudok benne már 100%-ig megbízni.Szeretem őt ennek ellenére,keressük is egymást,de mégis...valami megváltozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!