Kinek hány barátja van?
Figyelt kérdés
Nem haverra gondolok, hanem igazi barátra.2009. febr. 12. 21:31
1/22 anonim válasza:
egysem. volt egy akiről azt hittem hosszú évekig, majd egyszerűen hátat fordított és nem kiváncsi rám többet. Vagyis igazi barátot találni elég nehéz vállakozás.
2/22 anonim válasza:
Egy darab van, az is alakulóban, ebből remélem az lesz amiről te beszélsz. Ezen kívül még egy nagyon nagyon jó barátnőm van, aki olyan majdnem igazi.Szerintem igaz barátból elég egy is, de az is nagyon ritka, és szerintem sok ember soha nem találja meg.
3/22 anonim válasza:
egyse.A helyzetem detto mint az első kommentes.Inkább sok az ismerösöm,haverom
4/22 anonim válasza:
fiu-fiu és lány -lány ijenre gondolsz vaaaaaaaagy
5/22 A kérdező kommentje:
Akár azonos neműek közötti, vagy ellentétes neműek közötti barátságra, nem azon van a hangsúly.
2009. febr. 12. 22:09
6/22 anonim válasza:
Kettő igaz barátnő, és sok-sok ismerős, jóbarát.
7/22 anonim válasza:
lányvagyok..
2 barátnőm
1 fiu barátom ( nem mint pasim,hanem mint barát :) )
8/22 anonim válasza:
3. Mindhármukat más miatt szeretem, de tudom, hogy ha csak egy szót is szólnék már ugranának hogy segíthessenek. És ők is ezt elvárhatják tőlem. Az egyikük egy gyerekkori jó barátnőm, akivel minden hülyeséget együtt csináltunk végig, a másikuk a fiam keresztanyja, aki gyakorlatilag az egész terhességemet végigkísérte a gyerekem apja helyett (akkor váltunk igazi jó barátnőkké), a harmadikuk egy sorstársam.
9/22 anonim válasza:
hát utolsó, te nagyon szerencsés vagy .én nem is gondoltam, hogy még manapság is lehet igaz barátság.lánykoromban volt egy jó barátnom aki a lányom keresztanyja is lett, de aztán felvitte az isten a dolgát /ugyvéd felesége lett/ és egyszer csak más lett az "ismeretségi koruk".mostanság pedig csak addig vagyunk barátok valakinek amíg ki tud használni.ezt pedig már megelégeltuk a férjemmel így hát nincs barátunk a kutyánkon és macskánkon kívul
10/22 anonim válasza:
Egy nagyon közeli barátnőm ("a legjobb"), 2 másik barátnőm, akik kevésbé közeliek, de szintén gyakran találkozunk; további 2, akivel alkalomszerűen sok időre találkozunk, de az életünk nem közös, mint az első 3 csajjal, akkor van egy volt osztálytárs, akivel ha egy évben egyszer találkozunk, egy napot is átdumálunk, és van egy férfi jóbarát is. Ezen felül több haver, férfiak, nők is.
Lehet, hogy szerencsés vagyok, de nem mindig volt ennyi barátom, régebben magányos voltam, csak tettem érte, hogy ez ne így legyen :)
Szerintem a munka, család, stb. nem akadály, hogy az embernek barátai legyenek, sőt, kifejezetten káros a "bezárkózás".
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!