Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is unja már ezt a "világvá...

Más is unja már ezt a "világválság" ot?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet.

Igaz engem nem bocsájtottak el, de már olyan nehéz mindenkinek a szövegére reagálni. Nem tudok már mit mondani.

Állandóan mindenki ezzel jön, közben meg síelni mennek, nagybevásárlásokat csinálnak stb.

Közben meg szarul is érzem magam,mert én éppen olyan helyzetben vagyok, hogy közvetlenül nem érint és lelkiismeretfurdalásom van, mert én nem tudok az ellen tenni, hogy könnyebb legyen.

Meddig tart még ez???

Vagy mit tudok mondani, ha megint ezzel jönnek?

És elvárják, hogy teljes mértékben érezzek velük együtt?

2009. febr. 12. 20:05
1 2
 1/19 anonim válasza:
73%
Ma mondta az egyik tanarnom hogy 2012-2013 fele lesz vege!Addig megbolondulunk
2009. febr. 12. 20:10
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Mindenkinek az a nehéz, ami az eddigi életszínvonalához mérten visszaesés. Eddig ez szubjektív, de vannak, akiknek tényleg nagyon rossz most.

Nem nehéz velük érezni...

A válságnak még az elején vagyunk. Években mérhető.

2009. febr. 12. 20:12
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
Én azt tartom felháborítónak, hogy a kormánynak szinte kapóra jött ez a válság és minden lepedőt erre húznak rá, mostmár szinte legálisan tudják a szemét dolgaikat csinálni, mert még csak felelősségre se lehet vonni őket mert megmondják: ja, az nem mi voltunk, hanem a válság.
2009. febr. 12. 20:15
 4/19 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem nehéz. Ez is a probléma. Csak ha állandóan ezt mondják nem lesz semmi jobb. Nem vagyok érzéketlen, de szörnyű, hogy még nem is csúcsosodott.
2009. febr. 12. 20:17
 5/19 A kérdező kommentje:

Ajaj, kérem ne politizáljunk. Annak soha nem jó a vége...

komolyan, kérem.

2009. febr. 12. 20:18
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Azért hallod mindenhonnan, mert a média boldogan rákap minden lehetséges témára, amivel le lehet kötni a jónépet, a jónép meg boldogan csámcsog mindenen, amit a fülébe ültet a média.
2009. febr. 12. 20:31
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, abban igazad van, hogy a beszéddel nem jutunk előre, aki ki akar keveredni, és a jég hátán is megélni, az cselekszik. Tényleg van, akinek nagyon nehéz lett, persze nem azokra gondolok, akik ilyenkor is elmennek a rendszeres síútra, hanem akik évekig gyűjtögetnek egyetlen nyaralásra is. Majd a végére érünk ennek is egyszer, nagyobb xarban is volt már a világ, és kimásztunk belőle.
2009. febr. 12. 20:38
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

Ez sajnos nem "uncsi" kérdése. Ez egy elhúzódó világválságnak néz ki!

Örülj, hogy megvan a munkád!

-illéspityu-

2009. febr. 12. 22:17
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Örülj neki, hogy téged nem érint, mert sajnos több millió hiteles magyar ez miatt "szív", nem is kicsit. És ez mellett még az elbocsájtások is....

Nálunk ugyan nem bocsájtották el sem a férjemet, sem engem, de a lakáshitelünk majdnem a duplája lett, és állatira be kell osztanunk a pénzt, hogy kajára is maradjon, pedig nem minimálbért keresünk,de nem is luxusvillát vettünk (1,5 szobás 4. emeleti panelt, pont azért, hogy ne legyen sok a törlesztő, erre tessék....)

Szerintem csak az unja, aki nem érzékeli, lehet lepontozni, de ez a mostani helyzet tényleg katasztrófa....

2009. febr. 12. 22:43
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

Azért unod, mert:

1.) Téged nem érint annyira, hogy foglalkoznod kéne vele.

2.) Fogalmad sincs az egész gazdasági hátteréről!

2009. febr. 12. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!