Más is unja már ezt a "világválság" ot?
Tudom, tudom, tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet.
Igaz engem nem bocsájtottak el, de már olyan nehéz mindenkinek a szövegére reagálni. Nem tudok már mit mondani.
Állandóan mindenki ezzel jön, közben meg síelni mennek, nagybevásárlásokat csinálnak stb.
Közben meg szarul is érzem magam,mert én éppen olyan helyzetben vagyok, hogy közvetlenül nem érint és lelkiismeretfurdalásom van, mert én nem tudok az ellen tenni, hogy könnyebb legyen.
Meddig tart még ez???
Vagy mit tudok mondani, ha megint ezzel jönnek?
És elvárják, hogy teljes mértékben érezzek velük együtt?
Mindenkinek az a nehéz, ami az eddigi életszínvonalához mérten visszaesés. Eddig ez szubjektív, de vannak, akiknek tényleg nagyon rossz most.
Nem nehéz velük érezni...
A válságnak még az elején vagyunk. Években mérhető.
Ajaj, kérem ne politizáljunk. Annak soha nem jó a vége...
komolyan, kérem.
Ez sajnos nem "uncsi" kérdése. Ez egy elhúzódó világválságnak néz ki!
Örülj, hogy megvan a munkád!
-illéspityu-
Örülj neki, hogy téged nem érint, mert sajnos több millió hiteles magyar ez miatt "szív", nem is kicsit. És ez mellett még az elbocsájtások is....
Nálunk ugyan nem bocsájtották el sem a férjemet, sem engem, de a lakáshitelünk majdnem a duplája lett, és állatira be kell osztanunk a pénzt, hogy kajára is maradjon, pedig nem minimálbért keresünk,de nem is luxusvillát vettünk (1,5 szobás 4. emeleti panelt, pont azért, hogy ne legyen sok a törlesztő, erre tessék....)
Szerintem csak az unja, aki nem érzékeli, lehet lepontozni, de ez a mostani helyzet tényleg katasztrófa....
Azért unod, mert:
1.) Téged nem érint annyira, hogy foglalkoznod kéne vele.
2.) Fogalmad sincs az egész gazdasági hátteréről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!