Elmondjam a jegyese múltját?
Ha elmondanád, akkor azért lennél rossz, ha meg nem, akkor előbb-utóbb úgyis kiderül, és a barátod megtudja, hogy te tudtad és nem szóltál neki, akkor meg emiatt leszel te a rossz. Ez így sehogy sem jó... nehéz helyzet... szerintem is az legyen az 1. lépés, hogy beszélj a csajjal, és mondd meg neki, hogy vagy elmondja , vagy elmondod te, mert ez szegény barátoddal nagyon nem tisztességes... nem kéne, hogy titkok legyenek köztük.
Ha az elejétől kezdve tisztában lett volna azzal, hogy a kedvese prosti volt, és így is járt volna vele, mert szereti őt annyira, hogy ezen túllépjen, akkor jó, de minél tovább húzta a csaj, annál rosszabb. Szerintem beszélj a csajjal, nem kellene, hogy emiatt tönkremenjen egy házasság. Esküvő előtt tisztázzák az ügyet, és szerintem az hülyeség, hogy ne avatkozz bele. Te is tudod az ügyet, tehát valamilyen szinten már rád is tartozik, és hidd el, ha kiderül- és előbb-utóbb úgyis kiderül- akkor azt is meg fogja tudni, hogy te is tudtál róla, és nagyon mérges lesz rád is, mert szerintem elvárta volna, hogy elmondd neki...
Nekem anno egy kapcsolatomat egy ilyen jó barát tette galyra a kavarásaival,aztán meg megakart vigasztalni utána...
Inkább puhatolozz a lánynál először,végső eetben beszélj a barátoddal,de utána ne sírj a gyakorin,hogy miért a hírvivőt utálják...
Figyelj. Gondolom a lány már nem akar soha többet prosti lenni. Miért kellene megmérgezni a boldogságát? Azért mert ebből élt régen, neki nincs joga boldognak lenni?
tudod a szólást: a prostiból lesz a leghűségesebb feleség.
Persze az más, ha a pasi lenne a szoknyavadász, mert arról jó tudni előtte,mert az a pasi a házasságban sem lesz megbízható. De az, hogy valaki prosti volt, azt nem azért csinálta mert fűvel-fával imád du*gni, hanem pénzügyi okból.
Még szép, hogy elmondanám, már akkor elmondtam volna, amikor megtudtam.
Jó hogy nem véditek itt a k*rvákat, aki ilyesmire képes, az erkölcsileg 0. Nekem van ismerősöm aki prosti lett, igenis elítélem, akármiért is csinálja, szóba nem állok vele azóta, közösségi oldalról is töröltem az illetőt, undorító.
Honnan tudod hogy a baratod nem tud errol az egeszrol? Attol meg hogy nem beszelt rola veled, meg nem biztos hogy a csaj nem mondta el neki?
Miert akarod tonkre tenni a kapcsolatukat ezzel, ha egyebkent jol megvannak? Lehet hogy a csaj egy kilatastalan helyzet miatt kerult oda, hogy a testebol kellett megelnie.Nem tudhatod hogy mi volt a hatterben, es hogy miert tette ezt.
Es ha ennyire fontos lett volna neked hogy ez kitudodjon, miert nem akkor mondtad el neki egybol amikor megtudtad? Igy most mar szerintem nincs semmi ertelme az egesznek, inkabb hagyd oket, hadd legyenek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!