Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmondjam a jegyese múltját?

Elmondjam a jegyese múltját?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom nem olyan régen eljegyezte a kedvesét. A hölgy régebben, mielőtt megismerkedtek volna, 3éven keresztül a testéből élt, saját lakásán fogadta a kuncsaftokat. (lakása miatt is meg más miatt is biztosan tudom róla. A spanom természetesen erről mit sem tud. Csak félő, h a házasság után tudja meg! Egyébként nagy rá az esély, h meg fogja előbb utóbb, mivel többen tudják ezt, és símán kiderültet. Nah meg persze ha lesz gyerekük, és utána tudja meg tutira ki lesz bukva, szerintem utána a csajra rá se fog tudni nézni, ahogy ismerem… Most mit csináljak szerintetek, el mondjam neki?
2011. febr. 15. 17:43
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%

beszélőviszonyban vagy a menyasszonnyal? ha igen, kérd meg szépen, hogy mondjon el mindent, mert nem szeretnéd, hogy a srác utólag tudja meg.

ha nagyon ne akarja, mondd neki, hogy úgyis kiderül, mert sokan tudják, és az még rosszabb lesz.

amúgy nem lehet, hogy a srác tudja, csak nem reklámozza??

2011. febr. 15. 17:50
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ebbe neked nem kéne beleszólnod. Mert mindig a hírvivőt utálják először.
2011. febr. 15. 17:51
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de az biztos, hogy ha te mondanád el te lennél a rossz, nagyon belefolynál a dolgokba és te szívnád meg az egészet.
2011. febr. 15. 17:51
 4/20 anonim válasza:
68%
Igen! Mondd el neki mindenféleképpen! A legjobb barátodról van szó. Plussz hogy tudnál élni úgy, hogy nem mondod el neki?
2011. febr. 15. 17:52
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Honnan tudod hogy a srac nem tudja? Mindez amugy is meg azelott tortent mielott osszejottek, manapsag ennek milyen jelentosege lenne? Most mit akarsz azzal elerni, hogy elmondod neki?
2011. febr. 15. 17:53
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
szerintem a fiú tudja,csak van annyi esze,hogy nem reklámozza. elméletben mindenki elítéli ezt a dolgot,de más,amikor beleszeretsz valakibe,és olyan emberi értékeket találsz benne,amik elhalványítják a múltját,amit talán már ő is feledne. és nemcsak lányok élnek a testükből,nálunk pont fordított volt a helyzet. más kérdés,hogy a házastársnak JOGA van tudni erről. szerintem is a hölgyeménnyel próbálj beszélni erről,nem is kell hozzá komolyabb ismeretség. ha ő nem akarja elmondani,akkor azért gondolkodj el,hogy beavatod a barátodat(persze nem mindegy,mennyire jó barátod az illető)
2011. febr. 15. 17:54
 7/20 anonim ***** válasza:
40%
Érthető az aggodalmad, viszont ez egy olyan dolog, amihez semmi közöd, ez nem a te dolgod.
2011. febr. 15. 17:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha már házasodni készülnek, akkor csak eljutottak arra a szintre, hogy megkérdezte a pasi, mivel foglalkozott eddig. A lány meg vagy elmondta, vagy hazudott.

A pasinak azért illene tudnia erről. Én előbb a lánnyal beszélnék, hátha már rég elmondta a barátjának a dolgot, ne csinálj botrányt, amíg nem muszáj szerintem.

2011. febr. 15. 17:56
 9/20 anonim ***** válasza:
30%
Igazából semmi közöd hozzá az a múltja...Amúgy szerintem te szeretnéd a nőt ugye csak kell ürügy,amivel éket verhetsz közéjük...
2011. febr. 15. 17:58
 10/20 A kérdező kommentje:
Hát a srác úgy tudja, h a csajnak 2 komoly barátja volt. Ami igaz is, csak számügyileg a 2 mellől le felejtetett kb 3.db 0-át!
2011. febr. 15. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!