Mi lehet a baj (lent)?
Önbizalom hiány, és a "barátaid" meg kihasználnak.
Próbálj meg berúgni, hát ha ellazulsz tőle, neken ez annyira működik, hogy még táncolok meg énekelek is.
kösz
ak hogy növeljem az önbizalmam,mert berugni még nem akarok
mert tuti van más megoldás de kösz :))))
21:40
Ez valóban szépen hangzik, de akkor mit csináljon? Vagy akár én hogy nyomósabb legyen a példa! Mi a fenét kellene csinálni, hogy ne a mások által létrehozott kép aktiválódjon rólunk, amikor a mindennapjainkat másokkal töltjük? hmm?
Na jó azért megsúgom, hogy számtalanszor csináltam már ezt, de mindig visszasüllyedtem az alap állapotba, kár.
„Ez valóban szépen hangzik, de akkor mit csináljon?”
Mint ahogy írtam, vegye tudomásul, hogy ő nem az a „fapofa” mint ahogy némelyek gondolják róla. Tegyen szert egy helyes, - nem felfújt, elbizakodott, - öntudatra. Engedd most meg, hogy vallásos módon fejezzem ki (mert ez a legalkalmasabb) Vegye tudomásul, hogy ő az Isten egyszülött fia/leánya, a Krisztus, semmivel se kevesebb. Ez nem könnyű, hiszen a vallásos embernek ez Istenkáromlás, ha pedig nem vallásos, akkor egyszerűen nevetséges, mégis ez az egyetlen helyes kiút ilyen helyzetből.
Ha a kérdezőnek sikerül meggyőződnie valódi kilétéről, akkor viselkedését továbbá nem mások véleménye fogja irányítani, barátai akkor és nem csak a barátai, hanem sokan mások, nemhogy rá se bagóznak, hanem rajongani fognak érte.
Had mondjam el ismét vallással kapcsolatban a nagy mester Názáreti Jézus nem véletlenül mondott ilyeneket mint „én vagyok az út, az igazság és az élet ...” stb. Ezzel az én vagyok-ra célzott minden emberben.
Ajánlanám a kérdezőnek, ahelyett, hogy barátai véleményeivel törődne, legyen figyelmes a halvány megérzései, benső figyelmeztetései iránt, az ihlet iránt, amely mindenkit megillet, aki csak hajlandó felfigyelni rá, ajánlanám hogy maradjon hű mindenek előtt önmagához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!