Mi lehet a baj (lent)?

Figyelt kérdés
bulikon mindig csak ülök alig csinálok vmit a barátaim hoz amikor oda megyek,rám se bagóznak,csak akkor szólnak hozzám ha kell vmi.ha az eggyikkel beszélek rögtön el megy,pedig senkinek nem ártottam.Mi lehet a baj???? :((((
2011. febr. 14. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de tényleg. Bár nálam nem bulikban hanem a hétköznapokban van ez néha, valamit nagyon elszúrok azt tudom :D
2011. febr. 14. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiány, és a "barátaid" meg kihasználnak.

Próbálj meg berúgni, hát ha ellazulsz tőle, neken ez annyira működik, hogy még táncolok meg énekelek is.

2011. febr. 14. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:

kösz

ak hogy növeljem az önbizalmam,mert berugni még nem akarok

mert tuti van más megoldás de kösz :))))

2011. febr. 14. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
néha megkérdezik hogy mért vagyok ilyen ,,fapofa'' de nem tok mit válaszolni mert nem tudom hogy milyen választ várnak meg én próbálok velük társalogni de levegőnek néznek
2011. febr. 14. 20:23
 5/8 pelgrim ***** válasza:
Ne keresd az önbizalmat a barátaidnál, sem abban, hogy berúgsz, sem másféle szélsőséges viselkedésben, hanem csak saját ÖNMAGADBAN. Vedd tudomásul, hogy te nem olyan „fapofa” vagy, mint ahogy némelyek gondolják rólad. Ne hagyd hogy mások véleménye vezéreljen téged !
2011. febr. 14. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

21:40

Ez valóban szépen hangzik, de akkor mit csináljon? Vagy akár én hogy nyomósabb legyen a példa! Mi a fenét kellene csinálni, hogy ne a mások által létrehozott kép aktiválódjon rólunk, amikor a mindennapjainkat másokkal töltjük? hmm?

Na jó azért megsúgom, hogy számtalanszor csináltam már ezt, de mindig visszasüllyedtem az alap állapotba, kár.

2011. febr. 15. 04:48
 7/8 pelgrim ***** válasza:

„Ez valóban szépen hangzik, de akkor mit csináljon?”

Mint ahogy írtam, vegye tudomásul, hogy ő nem az a „fapofa” mint ahogy némelyek gondolják róla. Tegyen szert egy helyes, - nem felfújt, elbizakodott, - öntudatra. Engedd most meg, hogy vallásos módon fejezzem ki (mert ez a legalkalmasabb) Vegye tudomásul, hogy ő az Isten egyszülött fia/leánya, a Krisztus, semmivel se kevesebb. Ez nem könnyű, hiszen a vallásos embernek ez Istenkáromlás, ha pedig nem vallásos, akkor egyszerűen nevetséges, mégis ez az egyetlen helyes kiút ilyen helyzetből.

Ha a kérdezőnek sikerül meggyőződnie valódi kilétéről, akkor viselkedését továbbá nem mások véleménye fogja irányítani, barátai akkor és nem csak a barátai, hanem sokan mások, nemhogy rá se bagóznak, hanem rajongani fognak érte.

Had mondjam el ismét vallással kapcsolatban a nagy mester Názáreti Jézus nem véletlenül mondott ilyeneket mint „én vagyok az út, az igazság és az élet ...” stb. Ezzel az én vagyok-ra célzott minden emberben.

Ajánlanám a kérdezőnek, ahelyett, hogy barátai véleményeivel törődne, legyen figyelmes a halvány megérzései, benső figyelmeztetései iránt, az ihlet iránt, amely mindenkit megillet, aki csak hajlandó felfigyelni rá, ajánlanám hogy maradjon hű mindenek előtt önmagához.

2011. febr. 15. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek de az előzőt nem tudom nagyon feldolgozni de kb látom hogy mire célozz :)
2011. febr. 15. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!