Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen az élet Magyarországon ?

Milyen az élet Magyarországon ?

Figyelt kérdés

Magyar vagyok de nem igazán voltam mèg Magyarországon .

Édesapám és édesanyám mèg születésem előtt ki vándoroltak Amerikába. Jelenleg Beverly Hillsben élünk . Én itt is születtem .

Azért írok inkább erre az oldalra mert kiváncsi vagyok milyen is Magyarország. ?Milyenek az emberek . ? Picit aggódom mert írásban jobban tudok kommunikálni mint szóban magyarul . Mondhatni hogy töröm a magyart

1 hónapra oda fogunk utazni. Sajnos a családban történt halál eset miatt . Temetés és a hagyatéki tárgyalások miatt .

Meséltek nekem milyen is ? Persze a szüleim már meg tették de olyan véleményére vagyok kiváncsi akik ott élnek jelenleg .

okt. 31. 21:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Xar
okt. 31. 22:14
 2/20 anonim válasza:
Hírműsorok vannak a YouTube-on.
okt. 31. 22:17
 3/20 A kérdező kommentje:

Pontosan hogy kell ezeket meg találni ?mit értesz az alatt hogy xar ?

Nem tudom el képzelni.

okt. 31. 22:44
 4/20 anonim ***** válasza:
"Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. A sors olykor nem tudja mit akar".
okt. 31. 23:03
 5/20 A kérdező kommentje:
Hat köszönöm a minőségi válaszokat . .
nov. 1. 08:41
 6/20 anonim ***** válasza:

Ez attól függ milyenek a körülményeid. Most, hogy Magyarországra látogatsz, meglesz a szálláshelyed nem kell dolgoznod és nem leszel kitéve semminek ami egy átlag magyart érint, lehet, hogy egész jónak fog tűnni. Nem kell foglalkoznod oktatással, egészségügy nem érint, lakóközösségeddel nem kell foglalkoznod, közéletet főleg nem kell követned. Ezekben van nagy probléma magyarországon. Ha szegény vidéki környezetben élsz és zéró kultúrát fogyasztasz munkásként minimálbéren Magyarország a földi pokol.

Persze vannak gazdag vidéki részek, kertvárosok, ha nem is olyan mint Beverly Hills, de szépen el lehet éldegélni. Vannak jó fizető munkahelyek, Budapest egy átlagos európai főváros lett, azok előnyével és hátrányával.

nov. 1. 11:02
 7/20 A kérdező kommentje:

Tehát hosszabb ideig kellene ott élnem hogy meg tapasztaljam milyen is az ország.

Bár csak látogatóba megyek de szeretnék ez idő alatt ismerkedni . Ne unatkozzak .

Akkor ott is kb olyan mint nálunk hogy attól függ milyennek látod LA-t hogy hol élsz . Mi Budapestre megyünk a Rozsa dombra .

Pl nem mindegy hogy Beverly Hills , West Hollywood , calabasas vagy compton vagy Skid row .

Igazából itt is elő ítéletének az emberek. Az iskolában engem is mindig elkényeztetett gazdag hülyegyerek ként kezelnek mert meg tehetjük hogy jobb környéken élünk és nem a gettóba .

nov. 1. 11:26
 8/20 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Melyik honapban fogtok menni? milyen evszak? Ahol laktok, lesz ott valaki magyar, vagy csak a szuleiddel leszel? Voltal mar Europaban?
nov. 1. 21:20
 9/20 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok .

Most novemberben fogunk menni ,

Igen anyukám családja lesz ott velünk. Meg elméletileg a két unoka testvérem akiket nem igazán ismerek .

Igen voltam már Franciaországban , meg Dániában

nov. 1. 21:24
 10/20 anonim ***** válasza:

Beverly Hills-i teenagerként lehet nyomortelepnek fogod látni Budapestet. Az előítéletes emberek hivatalos hazája vagyunk.

Ennek ellenére, ha a szebb részét nézed az országnak rózsadombi csőgazdagként, kelet-europa legjobb pontját fogtad ki.

nov. 1. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!