Magyarországon is lehet boldogan élni?
5/
Szerintem nem kéne általánosítani és ítélkezni,mert amit írsz kicsit gyűlölködő. Honnan tudod pl ki miért él még otthon,meg mai világban ha pl csak férfiakat nézzük meg a női igényeket párt találni vagy akár csak szexet is nehéz találni. Nem lehet mindenki nagymenő. Amúgy míg más szemében meglátod a szálkát a magadéban nézd meg a gerendát is mert pl te gyűlölködő vagy ennyi erővel a 99%
Szóval én nem ítélkezek szerintem ez a világ egyre több lelki sérülést okoz az embereknek és így nehéz topon lenni. Írtad a felületességet sajnos igaz de valószínű külföldön is meg van mivel minden kintről jön be csak itt kevesebb ember nagyobb koncentráltság. És tudom ki mihez köti a boldogságot van aki kicsivel is elvan de akinek a mai világ felvitte az igényeit számítógép,telefon,autó,utazgatás ,stb .. azok elméletileg a sok pénztől boldogok mert másképp nem tudják kielégíteni a még újabb és minél hamarabb fogyasztói társadalmi dolgokat. Én is vettem már sok tárgyat de egyre többet nem vagyok boldog tőlük.
Boldogsag egyaltalan nem hely- vagy kornyezet fuggo. Boldogsagot magadban kell megtalalnod es nem a penztarcadban.
Boldogsag az apro oromok osszesege. Probalj meg minden nap minnel tobb apro oromot begyujteni es nem a rossz dolgokkal foglalkozzal.
Persze hogy lehet boldogan élni Magyarországon. A boldogságnak, ahogyan az előzőek kifejtették, nem a pénzből kell jönnie.
Sokan azért nem kedvelik hazájukat, mert a magyar népbe (meg mondjuk az összes kárpát-medenci népbe) bele van kódolva az örök pesszimizmus. Hála Istennek, én nem az a fajta vagyok, és ezért szeretem is a hazámat. Lehet hogy a kormány szétlopja, de akkor is egy nagyon szép ország a mienk.
Nagyon sok pl az amerikai, angol, francia, akik egyszerűen imádják hazánkat. Nem is beszélve arról a közel 150 ezer németről, akiknek száma folyamatosan nő, ugyanis folyamatosan áramlanak be Németországból és Ausztriából. Én egy kis faluban élek Somogyban, de itt is min. 2 család német.
So a kérdésre válaszolva, igen lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!