Van más is úgy, hogy nagyon nem szeret Magyarországon élni? Én nagyon szenvedek emiatt, és teljesen biztos vagyok abban, hogy nem tudok ebben az országban boldogan leélni egy életet.
1. "El lehet menni", hogy egy klasszikust idézzek.
2. Megpróbálhatod megváltoztatni.
3. Várhatsz, hátha megváltozik.
4. Beletörődsz.
Válassz.
Aki itthon nem szeret élni, nem biztos, hogy külföldön szeretni fog.
Én valójában fordítottja vagyok. Bár 16 évet éltem különböző országokban, "élni" csak itthon szeretek.
Egyébként meg kint sincs "kolbászból a kerítés".
Én leléptem. Életem legjobb döntése volt. Csak azt bánom, hogy túl sokáig vártam vele...
Van a világon még nagyon sok szép táj, Vannak tisztességes emberek máshol is.
Ami nincs máshol, az a magyar nyelv. Azt hiába viszed magaddal, meg kell tanulni a helyi nyelvet, ha be akarsz illeszkedni. Aztán majd meglátod, akarsz-e a helyi magyar közösségben részt venni, hogy használhasd az anyanyelvedet, vagy megundorodsz tőlük.
Hogy miért? Nézd csak, hogy le fognak mindjárt pontozni, amiért nem vagyok melldöngetős nagymagyar.
"Aki itthon nem szeret élni, nem biztos, hogy külföldön szeretni fog."
Ez megeshet, de nem törvényszerű.
Nem simán élni nem szeretek, hanem ebben az országban élni, nem érzem jól magam ebben a környezetben. Teljesen biztos vagyok abban, hogy vannak olyan országok, ahol jól érezném magam.
A kolbászos mondat meg már annyira unalmas.
"Menj el nyugodtan 'szerencset probalni' - aztan majd rajossz te is, hogy - mindenhol jo, de legjobb otthon."
Aha, rendben. Ha itt a legjobb, ahol utálok élni, akkor milyen máshol? Ez is egy elcsépelt ostobaság amúgy. Köszi.
"Nézd csak, hogy le fognak mindjárt pontozni, amiért nem vagyok melldöngetős nagymagyar"
Én se vagyok az, sőt, kifejezetten hátránynak tartom, hogy ide születtem. Semmit nem jelent magyarnak lenni, Európában sok országban csak egy balkáni söpredéknek tartanak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!