Mennyi az a pénz most [Magyarországon 2022.] amiből meg tudsz jól, kikiegyensúlyozottan, boldogan élni, nem elrugaszkodva a valóságtól és nem kapzsi - pénzéhes emberként?
Azt is írd meg hány személyre vetítve és vagy pároddal összeállva, mert azért a hány személyre oszlik ell adott esetben a pénz az nem mindegy.
Olyan írjon aki meg is keresi azt a pénzt ne feltételezhetően ennyi meg annyi lenne neki az - az összeg, ha nem tényleg megéli, hogy ez elég neki.
Családi és egyéb támogatások nem számítanak bele ebbe az összegbe esetlegesen most.
Én egyedül élek egy saját tehermentes lakásban. Nettó 400 ezret keresek, elvagyok belőle, mindenem megvan. Boldog ugyan nem vagyok, de az milliókkal se lenne meg.
De más hiába keres 400-at, ha abból 150et költ törlesztőre és két gyereket tart el belőle.
Párommal élek, jelenleg főleg az én fizetésemből élünk, ő még tanul. Én havi nettó 500at keresek, az ő bevétele változó, de 100-120 között mozog. Van egy saját vállalkozása, eléggé indulófélben, szóval egyelőre többet vitt mint hozott, de bízunk benne.
Idén év végén tervezünk házat venni, ehhez hitelt is felveszünk.
A mostani bevétel háromszorosával már elégedett lennék.
Gyerek nincs, kutya három.
Saját autó ~5millió.
Boldogok vagyunk, de boldogabbak leszünk ha végre sikerül megvenni a házat.
4 tagú család 1.5 millió havonta ami úgy néz ki hogy elmegy.
Ha rajtam múlna a felét el tudnánk tenni megtakarításba sőt többet is, de nem így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!