Időnként úgy érzem, hogy Puzsér Róbert szélsőközép tábora elkezdett szektásodni. Jól gondolom szerintetek?
Puzsérnak az addigi kritikus és árnyalt világlátását 2021-ben elkezdte megfertőzni az egyre rögeszmésebbé váló nettó anti-Orbánizmus, miután beállt Márki-Zay mögé.
A 2022-es választások után ez a nettó anti-Orbánizmus még szélsőségesebbé és még rögeszmésebbé vált nála, csak nem volt felület/eszköz, ahol ezt igazán megmutathatta volna. De volt ennek egy ikonikus mérföldköve: a Schiffer-Puzsér vita.
Magyar Péter megjelenésével Puzsér nettó anti-Orbánizmusa felületet, eszközt kapott a megnyilvánulásra Magyar Péter istenítése által.
Magyar Péter pedig szépen kialakított egy többszázezer fős szektát, akik imádják imádni Magyar Pétert. És Puzsér pedig a Magyar Péter imádók főpapjává avanzsált, maga köré gyűjtve Magyar Péter szektás híveit, akik elkezdték Puzsér más gondolatait, mondanivalóit is szektás módra követni, mert tetszett nekik, ahogyan Puzsér főpap áhítatokat tartott Magyar Péterről... 😕
Nos, nyilván ha azt mondom, hogy nem gondolod, jól, akkor engem is leszektásozol, ahogy ez szokás. Akkor meg mi értelme bármi mellett vagy ellenérvelni? Már eldöntötted, hogy utálod Robit vagy a közösséget amelyik kedveli és kész.
A legnagyobb baj ezekkel a kritikákkal éppen ez, hogy soha semmi tartalmi konkrétum nincs, ami a mondanivalója lényegi tartalmára adna választ érvekkel. 95%-ban Puzsér személye elleni támadásokat találok, sértegetések, az állandó bolondozás, őrültezés, idegbetegezés, drogosozás, kövérezés, a stílusából kiindulva személyeskedve. A maradék 5% pedig azt a fajta kritikát ismételgeti, hogy "jaj, a 3 órás beszélgetésben találtam egy tárgyi tévedést, amit mondott az nem 5 éve volt, hanem 6,5 szóval innentől az egész műsora kuka". Mind a kettő módszer lényege, hogy a mondanivalója tartalmáról ne kelljen beszélni.
Értem én, hogy tartalmilag érvelni nem könnyű, de aki csak mocskolódásra képes, azt hadd lehessen már elküldeni ugyanúgy a mocskos anyjába. Nehogy már azt higgye az utolsó, 30 szavas szókincsű csőcselék is, hogy bármikor, bárkit a legundorítóbban sértegethet, de viszont erre semmilyen választ nem kaphatnak, mert a mocskolódáshoz nemcsak joguk van, de jár hozzá a védett, kényelmes safe space is ahol őket viszont nem lehet visszabántani!
Kíváncsi lennék, hogy vajon mit értesz rögeszmék alatt, érvelj kérlek, tartalmi érvekkel, konkrétumokkal. Miben rögeszmés? Abban, amit az első hozzászóló említ? Abban, hogy utálja az Orbán rendszert?
Az még nem jutott eszetekbe, véletlenül, hogy maga az Orbán rendszer rohadt le az elmúlt években, kulturális és erkölcsi értelemben? Amikor a kormány fő érve a Blikkben megjelent bulvárpletyka Magyar Péter magánéletérül meg a TV2-n arról tartanak elemzést, hogy vakarta-e a tökét Magyar, talán esetleg az Fideszhez való hozzáállás is változik az országban, nemcsak Puzsérnál, hanem a lakosság jelentős részénél?
Én magam pár évvel ezelőtt még kifejezetten nem bántam, hogy az Orbán vs moslék tehetségtelen liberálisnak mondott semmiben sem hívő hiteltelen pártok versenyből Orbán jött ki győztesen. Ma pedig azt szeretném, hogy Magyar Péter takarítsa el Orbánt és ezt az egész Győzikés, Fásy Ádámos bulvárjobboldalt, bármi áron, pusztuljon a NER szépen. Hová tűnt több mint 10%-nyi szavazó most már? Biztosan Puzsérban kell keresni a hibát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!