Manapság bizonyos fiatal lányok/nők vágya, hogy egyszer levetkőzhessen egy magazinnak. Mit gondoltok erről?
Most a Való Világ műsorról jutott ez eszembe, de már máskor is hallottam hogy az ismerőseim erről beszélgettek, hogy mennyire jó lenne a Playboyban levetkőzni.
Miért fordult ki ennyire a világ magából, hogy ez a követendő példa? Ti hogy látjátok?
Nekem sosem volt mutogatnivaló testem, de amúgy sem érdekel a hírnév meg ilyenek.
a való világot meg nem nézem, csak lenézem, azokkal együtt, akiknek annyira alacsony az értelmi szintjük, hogy ilyen műsorokra kíváncsiak...
1. sokat fizetnek viszonylag kevés befektetésért
2. mint ahogy egy válaszoló írta, ez azt jelenti, hogy dögös vagy és ezrek akarnak pucéron látni, aki azt mondja, hogy nem imponál neki, ha egy országnyi pasinak áll a farka rá, akkor az vagy apáca lelkű vagy hazudik
3. ráadásul még jól meg is retusálnak és a végén tényleg olyan vagy mint valami istennő
Én ezt sosem értettem. Miért akar bárki is azért elvetkőzni, mert azt hiszi, így elismerik a "szépségét"? Hozzáteszem, maximum az arcuk lehetne szép, a testük meg jó, de általában csak az utolsó áll ezekre a nőkre. Nincs ennyi önbizalmuk, vagy mi? Azt hiszik, hogyha rárecskázik a címlapos képükre a fél világ, attól változik valami, jobb lesz?
Én úgy vagyok vele, hogy egy nő, ha szép is, legyen tisztában az adottságaival, de büszkélkedni, k.rválkodni, magukat mutogatni NEM nőies, mert egy nőben legyen TARTÁS! Az ilyen cafkákat nem tartom nőknek, ennyi az egész. Egy kis pénzért kiteszik mindenüket a fél világnak, ugyan már...semmi önérzet vagy önbecsülés, csak hiúság, pénzéhség és beképzeltség. Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!