Miért igy reagáltak erre az o. társaim?
az fáj a legjobban,hogy a barátnőim tették ezt velem.Lehet mégsem azok..:'(
Azok vigasztatlak akivel csak néha beszéltem.:(
Lehet pont ezért választott, hogy edződj egy kicsit, és mivel te visszautasítottad,ez az osztálytársaidnak eshetett rosszul, hiszen végre itt volt a lehetősége, hogy megmutasd nekik a másik oldalad.
Persze nem kell erőltetni, de ha valamitől fél az ember, azt általában le is akarja győzni. Én is ilyen voltam, féltem a szerepléstől és az emberektől, így színjátszó szakkörre jártam, majd kereskedőnek tanultam, 26éves fejjel visszaültem az iskolapadba, letenni egy érettségit (csak egy tantárgyból), pedig féltem hogy rossz tanuló vagyok, majd elmentem a gólyatáborba is, pedig nincsenek kellemes tapasztalataim az középiskolás koromból, féltem a magasságtól, így elvállaltam a falmászást, egy feladatnál, csak így győzheted le azokat a dolgokat, amiktől tartasz, ha szembenézel velük.
Még nincs késő kapcsolódni az előadásban való részvételhez, nem fogod megbánni, és új élményekkel gazdagodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!