Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vagytok? (A kérdésem túl...

Hogy vagytok? (A kérdésem túl rövid, de annál lényegre törőbb. )

Figyelt kérdés

"Kérdésed túl rövid..." :)

Annyi hihetetlen kérdés van itt, olyan eszméletlenül felesleges dolgokkal tudnak az emberek foglalkozni, és felhúzni magukat rajta, hogy csak kapkodom a fejem!

Gondoltam megkérdezem, csak úgy, hogy hogy vagytok? :)

2011. febr. 9. 01:01
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Na, mennyi válasz! :)

A betegeknek jobbulást, a pár-, munka- és pénzkeresőknek kitartást, a szerelmeseknek sok boldogságot! :)

Én jól vagyok, köszönöm, bár lenne mire panaszkodni, de inkább nem figyelek ezekre a dolgokra :)

Mindenkinek napsütéses szép napot! Keep smiling! :))

2011. febr. 9. 10:34
 22/24 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy jól, vagy rosszul.Tegnap szakítottam egy pasival-vagyis nem volt igazi szakítás, mert kb 2 hete ismerkedtünk meg, de én valahogy úgy éreztem, hogy nem akarom lekötni magam, szóval megmondtam neki, hogy ne találkozzunk többet.Merthogy van egy másik pasi is....:-) de ezt persze ő nem tudja.Viszont most eléggé lelkiismeret-furdalásom van, hogy csalódást okoztam neki...:-( közben várom, hogy a másik pasi rámírjon valamit.ja és éppen főzök, tök finom kolbászos krumplilevest.Szóval azzal nyugtatom magam, hogy arra a tíz percre, amíg eszek, elszállnak majd a rossz érzések :-)
2011. febr. 9. 12:21
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha az elmúlt napokat nézem akkor jól vagyok végre nem vagyok beteg, szépen süt a nap.

De ha úgy az egész életemet nézem akkor nem jól, évek óta tartó depresszió tönkre teszi a napjaimat befelé fordulok nem tartom a barátokkal a kapcsolatot, pedig én nem ilyen életet képzeltem el magamnak.

2011. febr. 9. 14:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Én nem érzem valami fényesen, mert akit én a legjobb barátomnak hiszek, neki csak egy sima barát vagyok, ő pedig egy olyan embert tekint a legjobb barátjának, aki pedig őt tekint csak egy sima barátnak.
2011. febr. 9. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!