Hogy vagytok? (A kérdésem túl rövid, de annál lényegre törőbb. )
"Kérdésed túl rövid..." :)
Annyi hihetetlen kérdés van itt, olyan eszméletlenül felesleges dolgokkal tudnak az emberek foglalkozni, és felhúzni magukat rajta, hogy csak kapkodom a fejem!
Gondoltam megkérdezem, csak úgy, hogy hogy vagytok? :)
Egészségileg azt hiszem jól vagyok.
Idegrendszerileg egy kicsit feszült vagyok, mert holnap mennem kell a postára és rengeteg csekket kell befizetnem, + a nagyobbik lányomnak most kell majd fizetni ugye a felvételit, úgyhogy tele a hócipőm! De azzal nyugtatom magam, hogy ilyen problémákkal nem vagyok egyedül!:)
Te kedves kérdező? Hogy vagy?
Kicsit hányingerem van a fáradtságtól, mert hétfőn kezdődött a suli, de már most nem bírom a koránkelést, pedig időben lefekszem. Kell idő, amíg visszarázódok.
Aztán lelkileg is kicsit nyomott vagyok, mert barátommal ritkán tudunk találkozni, és most valahogy nincs is minden rendben közöttünk, de talán mától kicsit változtatunk a dolgon, mert rájöttünk, hogy ez így nem jó. Aztán anyu megint rászokott, hogy mindig engem csesztet, meg velem kiabál. Mamámékhoz nem tudok átmenni, mert drága a busz (Igaz, 710 forintból kijönne oda-vissza, de most a padlón vagyok anyagilag...).
De amúgy, amúgy ezeket leszámítva, azt hiszem boldog vagyok :) 19/l
És te kérdező, hogy vagy? :)
Hát, kicsit fáradtan, fél órája keltem. De azért örülök, hogy plusz két órát aludhattam, és nem kellett ma is 5kor kelnem. Viszont rettegek, hogy megint visszatérnek a szörnyű éjszakáim. Megint rémálmom volt, és ez nálam mindig sokáig szokott tartani, nem egy éjszaka. Szóval most megint félek aludni. De lehet, hogy csak azért volt, mert később is feküdtem le és furcsállta a szervezetem, vagy nem tudom. Mindenesetre nagyon remélem, hogy ma már nyugodtan alszom.
Egyébként holnap találkozom a szerelmemmel, szóval ma robot-üzemmód, hogy összekaparjam magam valahogyan:)
Szép jó reggelt! :)
Komolyan mondom,ez a legjobb kérdés mióta olvasgatom ezt az oldalt! :) Nagyon tetszik, azóta csak mosolygok!
Köszönöm ezt Neked, kedves Kérdező! :)
Egyébként, köszönöm jól! Nemsokára indulunk oviba a középső gyermekemmel :).
És Te hogy vagy?
De jó ez a kérdés :)
Én jól vagyok, azt hiszem, soha jobban, ma lesz életem legfontosabb találkozója. :$
Jó reggelt :)
Én ideges vagyok, tízre kell mennem prezentálni egy weboldalt a főnökömnek, és egyszerűen nem bírtam megcsinálni, csak az alap dolgokat. Magamhoz képest szerintem tök jó vagyok, mert még soha nem csináltam ilyet, de az ő elvárásainak jó ha a felét sikerült megoldani.
Mivel tegnap hajnalig csináltam, hullafáradt is vagyok, és most győzködöjm magam, hogy an még egy órám, hajrá :(
Az a baj, h attól félek, az állásom múlhat rajta, nagyon úgy adta ki, és ha nem tart meg, akkor nem tudom, mit csinálok - egyetemista vagyok, és nagyon nehéz lenne megfelelő állást találni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!