Hogy vagytok? (A kérdésem túl rövid, de annál lényegre törőbb. )
"Kérdésed túl rövid..." :)
Annyi hihetetlen kérdés van itt, olyan eszméletlenül felesleges dolgokkal tudnak az emberek foglalkozni, és felhúzni magukat rajta, hogy csak kapkodom a fejem!
Gondoltam megkérdezem, csak úgy, hogy hogy vagytok? :)
Most mondjam, hogy ki vagyok borulva, mert hiába próbálom elkerülni az olyan termékeket amelyeken állatkísérleteket végeztek, úgy látszik mégsem sikerül, mert nem tudtam, hogy még ezt is állatokon tesztelik:
Ezért most újból írom a tiltó listámat,
Nyuszim van, tehát eléggé letaglózott a dolog.
Fáj a fejem, náthás vagyok, nehezen kapok levegőt, de most használtam ilyen orrcsöppet, és úgy tűnik segít :)))))
amúgy az állatkísérletek sztem is sz@rok, én is kerülöm az olyan termékeket, amelyekről tudom, h a gyártó cég állatokon tesztel.
Jól köszi !
volt egy izgalmas pillanat mondjuk nem tudtam mennyire merülünk bele férjemmel a nézeteltérésbe, de szerencsére 2 percig tartott, és meg is beszéltük és minden rendben.
Telis tele van a pocakunk, gyerekek fürcsiznek, aztán végre nyugovó.
Általánosságban vagy most, pillanatnyilag?
Pillanatnyilag/Fél napja/: Egy kicsit megint kijött rajtam a szeretet hiány és a társnélküliség.Elkapott a frusztrálság az állandó, évek óta tartó szingliségem miatt.
40 ft van a számlámon. Két hete ellopták a pénzemet és még nem kaptam fizetést. Az aki pedig tartozik nekem és tudja, hogy már kajára sincsen pénzem hiába kapta meg a fizetését, elment bulizni...Még van félnapi kajám.
Ma sikerűlt lezárnom egy vitát. Egy a témában inkompetens ipse sok évi (ingyen) munkámat és a személyemet kérdőjelezte meg így nem hagytam szó nélkűl. Pláne mert imádok ezzel a témával foglalkozni. Már napok óta nyomasztottak a vádaskodásai és a lejáratásai.
Ezen kívül igéretet kaptam egy tervrajzhoz ami elég fontos a számomra és már majd fél éve vadászok rá.
Van néhány ötletem, amikből cikkeket írhatnék és szívesen foglalkoznék vele.
Szóval van jó is.
Általánosságban:Társ hiány és a következményei.
Aggaszt miből fogok most megélni, de azt mindig megoldom.
Az egyik nagy filozófiai kérdésem mi a búbánatért vagyok szingli. A másik a pénzhez, gazdagsághoz fűződő viszonyom és az mennyire akarok én bármit is tenni érte. /Jelenleg nem akarok./
El kellene döntenem a fontossági sorrendeimet. Mit miért és mikor akarok tanulni és elérni. Az utóbbi néhány hónapban bedölt az eredeti tervem, így módosításra szorul a céljaim eléréséhez.
Amúgy elvagyok mint a befőtt. Se jobban se rosszabbul. Kb szépen lassan öregszem állapot.
Azt hiszem kb ennyi.
24/F
off:Utolsó! Ha nem baj, hogy nem magyar akkor innen megteheted: http://www.youtube.com/watch?v=6x2drQHkXWw
Mozzilára kell telepíteni a flashget-et és már jön is lefelé...
A férjem annyira horkol, hogy már nem bírtam, kijöttem.
Most azt tervezem, hogy szerzek egy vuvuzelát és a szolidaritás jegyében azt fogom fújni a feje mellett.
Csóri nem tehet róla, de már marhára idegesít, hogy minden nap hajnalban kelek, mert összehívja az elefántcsordát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!