Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vagytok? (A kérdésem túl...

Hogy vagytok? (A kérdésem túl rövid, de annál lényegre törőbb. )

Figyelt kérdés

"Kérdésed túl rövid..." :)

Annyi hihetetlen kérdés van itt, olyan eszméletlenül felesleges dolgokkal tudnak az emberek foglalkozni, és felhúzni magukat rajta, hogy csak kapkodom a fejem!

Gondoltam megkérdezem, csak úgy, hogy hogy vagytok? :)

2011. febr. 9. 01:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%

Most mondjam, hogy ki vagyok borulva, mert hiába próbálom elkerülni az olyan termékeket amelyeken állatkísérleteket végeztek, úgy látszik mégsem sikerül, mert nem tudtam, hogy még ezt is állatokon tesztelik:

[link]

Ezért most újból írom a tiltó listámat,

Nyuszim van, tehát eléggé letaglózott a dolog.

2011. febr. 9. 01:06
 2/24 A kérdező kommentje:
Hát ez most rendesen meglepett! Oo
2011. febr. 9. 01:16
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam keresni valamit kétfejű rókáról, hátha van ilyen mitológiai lény, de csak egy 20 éves kétfejű sziámiikerpárról találok információt. :-/
2011. febr. 9. 01:25
 4/24 anonim ***** válasza:

Fáj a fejem, náthás vagyok, nehezen kapok levegőt, de most használtam ilyen orrcsöppet, és úgy tűnik segít :)))))

amúgy az állatkísérletek sztem is sz@rok, én is kerülöm az olyan termékeket, amelyekről tudom, h a gyártó cég állatokon tesztel.

2011. febr. 9. 01:45
 5/24 anonim ***** válasza:

Jól köszi !

volt egy izgalmas pillanat mondjuk nem tudtam mennyire merülünk bele férjemmel a nézeteltérésbe, de szerencsére 2 percig tartott, és meg is beszéltük és minden rendben.

Telis tele van a pocakunk, gyerekek fürcsiznek, aztán végre nyugovó.

2011. febr. 9. 01:53
 6/24 anonim válasza:
100%

Általánosságban vagy most, pillanatnyilag?

Pillanatnyilag/Fél napja/: Egy kicsit megint kijött rajtam a szeretet hiány és a társnélküliség.Elkapott a frusztrálság az állandó, évek óta tartó szingliségem miatt.

40 ft van a számlámon. Két hete ellopták a pénzemet és még nem kaptam fizetést. Az aki pedig tartozik nekem és tudja, hogy már kajára sincsen pénzem hiába kapta meg a fizetését, elment bulizni...Még van félnapi kajám.

Ma sikerűlt lezárnom egy vitát. Egy a témában inkompetens ipse sok évi (ingyen) munkámat és a személyemet kérdőjelezte meg így nem hagytam szó nélkűl. Pláne mert imádok ezzel a témával foglalkozni. Már napok óta nyomasztottak a vádaskodásai és a lejáratásai.

Ezen kívül igéretet kaptam egy tervrajzhoz ami elég fontos a számomra és már majd fél éve vadászok rá.

Van néhány ötletem, amikből cikkeket írhatnék és szívesen foglalkoznék vele.

Szóval van jó is.

Általánosságban:Társ hiány és a következményei.

Aggaszt miből fogok most megélni, de azt mindig megoldom.

Az egyik nagy filozófiai kérdésem mi a búbánatért vagyok szingli. A másik a pénzhez, gazdagsághoz fűződő viszonyom és az mennyire akarok én bármit is tenni érte. /Jelenleg nem akarok./

El kellene döntenem a fontossági sorrendeimet. Mit miért és mikor akarok tanulni és elérni. Az utóbbi néhány hónapban bedölt az eredeti tervem, így módosításra szorul a céljaim eléréséhez.

Amúgy elvagyok mint a befőtt. Se jobban se rosszabbul. Kb szépen lassan öregszem állapot.

Azt hiszem kb ennyi.

24/F

2011. febr. 9. 01:53
 7/24 anonim ***** válasza:
Le akarom tölteni a Closet Landet avi-ban, de nincs könnyű dolgom. Torrentezni nem akarok. Amúgy munkát keresek, meg most meg vagyok fázva. Egyébként megvagyok.
2011. febr. 9. 02:02
 8/24 anonim válasza:

off:Utolsó! Ha nem baj, hogy nem magyar akkor innen megteheted: http://www.youtube.com/watch?v=6x2drQHkXWw

Mozzilára kell telepíteni a flashget-et és már jön is lefelé...

2011. febr. 9. 02:36
 9/24 anonim válasza:
*FlashGot
2011. febr. 9. 02:37
 10/24 anonim ***** válasza:

A férjem annyira horkol, hogy már nem bírtam, kijöttem.

Most azt tervezem, hogy szerzek egy vuvuzelát és a szolidaritás jegyében azt fogom fújni a feje mellett.

Csóri nem tehet róla, de már marhára idegesít, hogy minden nap hajnalban kelek, mert összehívja az elefántcsordát....

2011. febr. 9. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!