Önök felszólalnának ilyen esetben, vagy hagynák, hogy bosszantsa?
Sajnos nem lehet velük mit kezdeni. El kell menni tőlük jó messzire.... amennyire csak lehet.
Engem a kutyások "bosszantanak", akik után nem győzöm a házunk elől szedni a kutyaszart. Napjában kétszer is szedem, és nem akarom elhinni, hogy senki nem képes lehajolni a kutyája mocskáért... A gyerekem meg mindennap belelép szinte (sötétben jön haza az iskolából, és átjön az úttesten, a füvön... no comment).
Első vagyok. Amúgy nem mernék felszólamlani ellenük, mert félnék, hogy megütnek... :(
A kisebbik gyerekemmel a játszótéren voltunk a minap, és bejött 3 kb. 15 éves kamasz, két fiú és egy lány. Ordenáré hangon beszéltek egymással, és a hátunk mögött lévő hintára ültek, repkedtek a b.szdmeg, meg a k.va anyád, meg a kis.kcsög szavak.. Szerinted este a lányom elsorolta ezeket a szavakat az apjának? Naná, persze... És ezekre se mertem rászólni, mert rajtunk kívül nem volt más... ha pofánvágnak, még a gyerekem is végignézi. Annyira elkeserít néha, hogy ilyen embereknek miért itt kell élni? (Lőjék ki őket a holdra a francba).
En is a helyedben elkerulnem oket, mert ha ujjat huzol veluk, csak 1. magad idegesited fel, 2. osszetartoak, jol megverhetnek. Egyszer volt olyan, hogy csovesek penzert megtamadtak engem. Azota tudom, hogy ilyen embereknek mondhatsz barmit. Keves kivetellel, nem veletlenul kerultek az utcara, a makacssag, nemtorodomseg, butasag, lustasag juttata a legtobb hajlektalant oda, ahol vannak a szenvedelybetegsegeik mellett. Ilyen embereknek beszelhetsz...meg te leszel a hibas. Nem szabad hozzajuk szolni. Ugysem valtozik a helyzet. Latod, hogy inkabb leelnek egy eletet az utcan, minthogy barmit tegyenek, hogy jobbra forduljon a sorsuk. Ehelyett csak isznak, cigiznek.
Ha megerzed a cigi szagot, menj at mashova. Mast nem tudsz tenni. Ne vitazz veluk, mert annak nagyon rossz vege lehet.
Sztem az az igazság, h ezeknek már úgyis minden mindegy, ugyanis mégis mit tennének velük? Pénzbüntetés? lol úgysem tudja kifizetni, elzárás, börtön? Nagyszerű, megoldódott a lakásgond télre, meleg van, minden nap friss főtt étel - tökéletes. Megverni? Úgyis minden este összeverekednek az utolsó flakon műboron.......akinek már nincs semmi veszíteni valója, annak minden mindegy, ez van sajnos.
Néha gondolkodom korán reggel, h menjek-e be a váróba, mert ugye kint néha fagyos hideg van, DE a váróban meg büdös van, és ott ébredeznek, olykor a hányásukban, a csövesek, akik félrészegen ordítoznak, meg cigit, pénzt blabla kérnek :/
A társadalom mocskai???? pffuuuuuuu
Minden ember egyforma, csak ki így, ki úgy viselkedik!
Egy hajléktalantól meg ne várj sok szinpátiát, így is veri a sors!
Több tolerancia. Mindenkinek egymáshoz. Ez van, el kell fogadni. Engem is nagyon sok dolog bosszant, de meghagyom neki, csinálja csak. Ameddig nekem nem okoz bajt, addig nincs gond.
A hajléktalanok meg ugyanúgy ennek a társadalomnak a részei, mint mi. Nem feltétlenül ők akartak nincstelenné lenni. A másik dolog, meg az, hogy a társadalom (mi) nem teszünk meg értük semmit, sőt még megjegyzésekkel is illetjük őket, akkor nekik miért kellene foglalkozniuk a társadalommal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!