Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon kb hány roma él?

Magyarországon kb hány roma él?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 22:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A kérdésre:

Ha minden igaz, akkor kb 1 millió olyan cigány él kicsiny országunkban, aki annak is vallja magát. Legalábbis nálunk órán ez a szám hangzott el.

2011. febr. 7. 22:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Mármint 22:48-as.
2011. febr. 7. 22:53
 23/31 anonim ***** válasza:
64%
Pontosan annyi van,amennyivel több mint kéne....
2011. febr. 7. 22:55
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 22:44

Ti parasztoknak nevezitek a magyarokat. Akkor csak leszólod a másikat.

2011. febr. 7. 22:56
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
akkor a roma hozzászólót kérdezem: mik is azok a jó tulajdonságok?
2011. febr. 7. 23:35
 26/31 anonim ***** válasza:
64%

mármint milyen sok jót tesznek?

velem még csak rosszat tettek, az tuti. meg szerintem legtöbbünkkel

2011. febr. 7. 23:36
 27/31 anonim ***** válasza:

tuuuudtam, h vmi idióta vita fog kialakulni a kérdés kapcsán......-.-

Nem az volt a kérdés, h "mit gondolsz a cigányokról"

amúgy meg sztem a cigány szó nem sértő,

mert lehet mondani, h mocskos romák,

meg kedves cigányok........ez attól függ, h ki, és hogyan használja.

2011. febr. 8. 03:02
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
a "paraszt" szó viszont akárhogy is sértő kifejezés, úgy hogy ne parasztozz!!!
2011. febr. 8. 03:03
 29/31 Tomika90 válasza:
A dühítő az egészbe hogy személyes tapasztalat alapján idáig engem csak cigány próbáld kirabolni, csak cigány kötött belém meg miegymás.Sok cigány barátom is van akik nem a gané fajtából valók de sajnos ezt a többégről nem tudom elmondani.Ami meg elég szarul esett nekem hogy még középsuliba megyek le a lépcsőn és a semmire a kis cigány csoport hangoztatja hogy ne törődj a büdös magyarral blablabla...ócsárolta a népemet úgy hogy az én országomba él, az én nyelvem beszéli(mivel a lovári nyelvet nem ismeri holott ha annyira büszke cigány akkor neki igenis az az anyanyelve és k.rvára mind1 melyik országba szarták ki azt a gyereket), továbbá az én adómból él, magyarok miatt van olyan sok családipótlékuk, ingyenes menza a suliban, ingyenes tankönyv ami az átlag adófizető magyar családnak egy kisebb csődközeli helyzet minden áldott szeptemberben.
2011. febr. 8. 09:37
 30/31 anonim ***** válasza:
64%
1981-es népszámláláson körülbelül 400.000 ember vallotta magát cigánynak és akkoriban ennyien is éltek. 2001-ben 190 000 ember vallotta magáról hogy cigány de ennél lényegesen többen voltak már akkor is. Több néprajz tudós, demográfus és cigány vezető szerint is az 1 000 000 az túlzás, az 500.000 pedig alul becsült érték. Körülbelül 600.000-700.000 között van a számuk, de nyáron lesz a népszámlálás amikor asszem mindenkinek be kell vallania az etnikumát, származását is és majd akkor kapunk pontosabb adatokat.
2011. febr. 8. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!