Magyarországon kb hány roma él?
22:29:
"...!!Ennyi erővel én is és sokan leszólhatnánk a parasztokkat..dee nem teszem!SOSEM TEENÉÉMM!..."
Pedig pontosan azt csinálod.
22:29 vagyok.
Nem szóltam le,csak elegem van hogy így CIGÁNY úgy CIGÁNY csak rablás meg stb..-.-" éss megvédtem a vérem. De a jó dolgokat kihagyja ám a tv-is...-.-" mindig mi megy benne?ilyen gyilkosság..meg stb.. megg ez 107éves..ilyen kutyaa..olyann amolyann...fidesz-mszp..stb..-.-"
fegyvernepper:Hát a parasztok is igen megdögölhetnénekk.egytől eggyigg.;)
szánalmass vagyy..
"Csak sajnos a többsége arról alkot véleményt amit a hírekbe hal hogy ezt öltek meg meg amazt gyilkoltam meg holott nagyon sok jót teszneek!!"
Érdekes, a hírekben csak arról hallok, hogy "jajj szegény romák, a magyarok már megint rasszisták".
Szerintem itt a legtöbbünk az alapján alkot véleményt, amit lát az utcán, a boltokban, a lépcsőházakban stb. Egyébként nem kell nagyon sok jót tenniük, csak beilleszkedniük és kivenni a részüket a munkából.
Ismerek értelmiségi cigányt, aki jószívű, rendes, tisztességes. Itt csupán az arányokkal van baj.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:16
Én is így gondolom. Én is magyarul beszélek. Egyébként ők maguk is cigánynak nevezik a másikat amikor egymáshoz szólnak "Jössz, te cigány?" pl. Különben is: 100 tagú cigányzenekar, cigánykerék, cigány kisebbségi önkormányzat, cigány nyelv, cigánykodik, Vörösmarty: Avén cigány, Nóta: "...Szeretném elmuzsikálni, hogy él még a vén cigány, öreg cigány, a vén cigány...", stb. Ha annyira büszkék a hagyományokra, akkor miért kell megsértődni ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!