Mennyi roma van magyarországon a legutóbbi népszámlálás adatai szerint? Magyarország népességének hány %-a?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 18:19
1/7 anonim válasza:
Szerinted meglehet ezeket pontosan számolni? :)
Ezt nem hagyhattam ki. Amugy a 2002-s népszámlálás alapján a lakosság 1/3-a cigány. (de szerintem több, tényleg nem lehet ezeket megszámolni, hát Olaszország ezt próbálja mióta, mégsem sikerül nekik.)
2/7 anonim válasza:
A 2001-es népszámláláskor kb 800ezren vallották magukat a roma kisebbséghez tartozónak. Pontos számuk nem ismert.
3/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolóval egyetértek, nem lehet megszámolni... :) A következő kérdésem az lett volna, hogy és igaziból hány %?
Nincs bajom velük, nem azért kérdezem, csak érdekel...
2009. febr. 20. 19:11
4/7 anonim válasza:
Akkor jó neked ha nincs bajod velük, mondd már el hol laksz, megyek én is oda.
5/7 A kérdező kommentje:
Tanítok roma gyerekeket és ők még nagyon kis aranyosak. Nem teszek különbséget tanítvány és tanítvány között és nem csak hivatásból, hanem mert tényleg nem lehet. Ekkor még. :P
2009. febr. 20. 21:00
6/7 anonim válasza:
A népszámlálás 190 ezret talált, a becslések 600-800 ezerig terjednek.
7/7 anonim válasza:
lehet benned van egy kis cigó vér kedves kérdező :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!