Népszámlálás albérletből?
Ha nem hivatalosan bérlem valakinek a lakását, de nem vagyok bejelentve, akkor lehet-e neki baj, ha erről a címről töltöm ki? Nekem nincs bejelentett lakcímem, így máshova biztos, hogy nem leszek beírva.
A másik kérdésem, hogy ha valakinek van bejelentett lakcíme, de már másfél éve nem ott lakik, hanem albérletben, akkor őt hova kell beírni? A bejelentettbe, vagy az albérletbe?
nálunk is ez a helyzet, itt volt a számláló, és azt mondta, hogy itt töltsük ki, ami az állandó lakcímre jön, azt meg ott :D nem lesz elméletileg duplikáció.
én nem hiszem, hogy ezt vizsgálgatják majd, hogy ki fizeti az adót vagy nem, ez a népszámlálás nem erről szól. statisztikát csinálnak és csókolom....max ha kérdezik, majd azt mondjuk, hogy baráti alapon ingyen lakom itt, aztán bizonyítsa be valaki, hogy a főbérlő kezébe adtam a pénzt havonta
Nálam az a helyzet h albérletbe költöztünk bár nem mondta a tulaj hogy hivatalosan e de az biztos h ide nem vok bejelentve még mert csa 3 hete sikerült végeznünk és ilyennel még nem foglalkoztunk.
De anyukám viszont nem irt be a családi körbe h ott legyek legalább bejelentve Na itt most mit tegyek ? Köszi a válaszokat mert én nem tok már semmit ja és munkahelyem sincs már eddig sem voltam bejelentve a páromm "tart el " mondjuk inkább így mert kisebb munkáim vannak de őt viszont az anja már bejelentette :D
ÖRDÖGI KÖR PAsszolom az én helyzetem SOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!