Hogy zajlik a népszámlálás (idén októberben)?
Figyelt kérdés
Amikor legutóbb volt, még csak 14 éves voltam, nem igazán emlékszem rá. Kijön valaki, és ő tölti ki a papírokat, vagy postán elküldik, és én töltöm ki? Ha kijön valaki, akkor az csak az állandó lakcímemre jöhet? Tartózkodási helyre nem? Vagy lehet kérni, hogy a tartózkodási helyre jöjjön?2011. júl. 6. 14:02
1/4 anonim válasza:
Kijön egy hivatalos emberke. Mi előre kiirtuk a főbb adatokat azért hogy ha anyuék nem lennének otthon, akkor onnan le tudja írni. Szerintem állandó lakcímed szerint vesznek nyilvántartásba. Viszont idén már interneten is ki lehet tölteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Második: akkor ha én neten kitöltöm, az azt jelenti, hogy nem fognak személyesen kijönni? Nincs sok kedvem ezért átutazni busszal a város egyik végéből a másikba. Meg nem tudom, engem zavar, ha idegen emberek bemászkálnak hozzám :)
2011. júl. 6. 16:12
3/4 anonim válasza:
Elvileg akkor nem jönnek ki hozzád :D gyakorlatilag nem tudom, idén lesz ilyen először, hogy neten is ki lehet tölteni. De majd úgyis elmondják 2 milliószor a tv-ben hogy hogyan lesz.
4/4 anonim válasza:
Részletes információkat a [link] webolalon találsz a 2011. évi magyarországi népszámlálásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!