Próbáltak, vagy raboltak már ki az utcán?
Volt már valakivel olyan, hogy ment az utcán, és elé álltak fegyverrel, vagy többen fenyegetőzve, hogy ide a telefont, pénzt, értékeket?
Elmesélné, akivel ilyen történt, hogy hol történt, mit tett, mivel fenyegetőztek, mikor történt, és mit csinált?
Azért szeretném tudni, hogy melyik helyek veszélyesek, mit nem szabad tenni, hogy lehet elkerülni egy támadást.
Velem csak olyan történt hogy a "mennyi az idő?" szöveggel akarták lenyúlni a telómat.
Olyanról hallottam akitől elvették a cigányok a pénzt, ékszert.
Volt egy ismerősöm akinek a fejéhez fegyvert tartottak a buliban.
Ha leszólítanak cigányok és pénzt akarnak vagy a telódra kíváncsiak akkor ne kezdj el velük vitatkozni mert úgy is elveszik azt ami kell nekik. Ilyenkor fuss el gyorsan, hacsak nem űzöd magas szinten valamelyik harcművészetet.
Ha azt is el akarod kerülni hogy megállítsanak akkor gyúrd ki magad, akinek széles válla, nagy mellizma és bicepsze van azzal nem is kötözködnek. Nem olcsó dolog, kitartás is kell hozzá de nem néznek majd le, kerülik veled a konfliktusokat.
Engem szám szerint 3szor akartak lehúzni pénzzel cigányok, vagy a telómat lenyúlni. Többször kötözködtek velem a suliban is.
Egyik haverom elég nagy darab ember, vele még soha nem kötözködtek, nem akarták kirabolni , neki még csak poénból mondták hogy megverik.
Elkezdtem gyúrni hogy ne legyek vézna. Nem azért gyúrok hogy mindenkit szétverjek hanem hogy meg tudjam magam védeni, ha már erős vagy az fél siker.
Nem, még soha, de egyszer fönt voltam Pesten és történetesen épp a 8.dik kerületben tévedtem el, egy kihaltabb részen, minden elég putris is volt, mind1......egyszer csak jön velem szembe egy csapat ilyen kigyúrt, nem túl nagy bizalmat keltő csapat cigány.....nagy fuxok, tetkók, minden, ami kell stb..............aztán azt hittem, h nah most BIZTOS, h vmi történni fog, kellet nekem itt bóklásznom ilyen helyen, tudtam, h akármit is csinálok....ők tízen vannak, mentem, h történni fog, aminek meg kell....mintha a kivégzésemre mentem vna, leágazó utca nem volt, mellettünk meg végig fal, és sehol senki.....egyre közelebb kerültünk egymáshoz.....és......aztán semmi!!! :O
Azt hiszem még köszöntek is :O .....aztán teljesen lefagytam, h ez meg most hogy lehet :O
Lehet, h épp ők vtak a farkasbőrbe bújt bárányok, de ettől függetlenül azt hiszem nem ajánlom senkinek, h arrafelé mászkáljon, mert nekem szerencsém volt úgymond, de másnak lehet, h nem lenne.........
Nem engem, hanem barátnőmet. Egy pár csávó kilopta a táskájából a pénzt, és elszaladt vele. Az Oktogonon. Egyébként mivel marha lámák voltak a srácok pár napon belül a rendőrök előkerítették őket és visszakapta a barátnőm a pénzét.
Egyébként nem szabad neked támadnod először, mert akkor még te kerülhetsz bajba jogilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!