Tőled milyen különböző ürüggyel próbáltak már pénzt kérni utcán?
Mert engem folyton megtalálnak ezek a jómadarak(kéregetők)..,és egyre rafináltabbak és történeteket találnak ki!!A kedvencem az volt,mikor munkásruhában odaszaladt hozzám egy ember,mikor épp szálltam ki az autómból,és elkezdte hadarni,hogy most rabolták ki a furgonját,és mindent elvittek(igazolványok,szerszámok,telefon stb..) és adjak már 500 ft-ot ,hogy hazatudjon utazni!Én meg elhajtottam,mert már volt ilyenekkel tapasztalatom..,utána meg láttam,hogy 1 perc múlva másnál is bepróbálkozott!Vigyáztam....D
A másik meg,hogy az Auchan parkolóban,egy néni kétségbesett arccal jön oda hozzám,hogy adjak 400 ft-ot mert utazásra kéne és van már 200 ft-ja..,egészitsem ki neki,hogy haza tudjon utazni!Mondtam neki,hogy sajna kártyán van a pénzem és most nem tudok kivenni...,ozt csókolom!!
Nem mondom leleményessek,de én már nem dőlök be nekik!Ettől függetlenül már adtam max. egy 50-t hajléktalannak,de ilyeneknek nem!
Veletek is fordult már elő hasonló eset?És milyen ürüggyel próbáltak pénzt kicsikarni belőletek?
Tőlem buszjegyre kért egy jól öltözött középkorú nő 166 forintot.:))))
Egyszer meg Újpesten vettem bérletet és egy csöves kért pénzt.Odaadtam neki a visszajáró 100 forintot, aminek úgy megörült, hogy amíg át nem értem az aluljárón addig ordibálta utánam, hogy Köszönöm!!!! :))))))))
Tőlem egyszer egy betépett faszi kért pénzt... mondtam, h nincs nálam. Erre Ő: "pedig fűre kellett volna"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!