már ne is haragudj, de ameddig a tvben a és a rádióban nem beszélnek róla tényekkel megerősítve, addig miért kell elhinni ekkora ökörségeket???
2010. jún. 13. 20:39
2/18 anonim válasza:
És szerinted hogy kiviteleznék hogy ne vegye senki észre?szerintem csak szóbeszéd.
2010. jún. 13. 20:40
3/18 anonim válasza:
És miért pont nőket?
Pinaátültetésről még nem hallottam.
Szerintem kamu.
2010. jún. 13. 20:46
4/18 anonim válasza:
Igen, ez Kecskeméten volt, pár sarokra tőlünk, rendőrség, miegymás is frankón kivonult. :)
2010. jún. 13. 20:47
5/18 anonim válasza:
Tényleg volt ilyen eset, de nem ilyen rendszeres mert hamar lebuktak.
2010. jún. 13. 21:00
6/18 anonim válasza:
bár ha jobban belegondolok a nagyanyám mesélte neki meg nem szabad mindent elhinni... mindenesetre hallottam róla. azért még nem evszek meg ruhát proba nélkül (előző voltam)
2010. jún. 13. 21:10
7/18 anonim válasza:
és hogy vitték ki őket az áruházból? vagy még ott bent kiszedték a szerveiket?
2010. jún. 13. 21:10
8/18 anonim válasza:
Miskolcon és Kecskeméten is van olyan bolt, ahol a próbafülkéből a pincébe kerülnek a nők. Egyik helyen csapóajtó, másik helyen süllyesztő van a fülkében. Nézzetek utána itt a gyakorin, mindkét helyen rendőrségi nyomozás folyik, viszont egy maffiahálózat épült ki, ezért nem nyilvános. Kínai boltokról van szó, így megtaláljátok a válaszokat, és hivatalosat is.
2010. jún. 13. 21:26
9/18 anonim válasza:
Én is hallottam róla.
A legenda úgy szól, hogy egy kínai ruhaüzletben a próbafülkébe be van építve egy lift. Leeresztik az áldozatot, felkoncolják és kész.
És arról a legendáról hallottatok, hogy egy pasasnak pénzre volt szüksége, ezért elment Oroszországba, hogy eladja a fél veséjét, erre meg teljesen "kirámolták".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!