Hallottad azt a (remélhetőleg) városi legendát, hogy nőket raboltak el próbafülkékből?
Állítólag szervkereskedelmi céllal, de nekem gyanús az egész, szeretném nem elhinni.
A baj az, hogy többektől is hallottam.
Nem még sosem hallottam ilyet. Alig féltucat hasonló kérdést írtak már itt ki, olvastam róla újságcikkeket.
Persze, hogy elrabolnak és feldarabolnak nőket szervkereskedelmi céllal próbafülkékből. És ezek a nők eltűnnek, anélkül, hogy a családjuk vagy bárki keresné őket.
Nem mondtam, hogy nem kereste őket senki és amúgy elég sok az eltűnt személy.
De azért köszönöm, megnyugodtam.
Így utólag találtam egy (nem 6) hasonló kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Igazából a mai világban simán el tudnám képzelni. Szervkereskedés!? Simán? Bár szerintem nem kellenek nekik ilyen "kifinomult csapóajtós"megoldások, este valakit elkapnak aztán kész.
Mindenesetre jobb vigyázni.
L/18
És az a sok eltűnt személyről, egyértelműen kiderült, hogy egy ruhát próbáltak próbafülkében és onnan tűntek el???? Mert én konkrétan ilyen keresésre gondoltam, hogy valakinek a hozzátartozója nyilatkozik, ide ment be a hozzátartozóm és innen tűnt el. Most az hogy mit tudom én egy kis faluból eltűnt egy 2 hónapos csecsemő, gondolom nem felment Pestre egy Asia centeres próbafülkébe és ott a szervkereskedők lecsaptak rá.
Valóban nem találtam féltucat kérdést én sem, egész pontosan a szervkereskedésre kidobott 4-etés az Asia centerre még egyet:
Asia centerben igaz, hogy emberi húst találtak a kajáldás résznél az ételben?
Mennyire igazak a Mo. -on folyó kínai szervkereskedelemről szóló hírek?
Ázsia Centerben gyilkosság, szervkereskedelem?
Mi igaz az Asia Centeres eltűnésekről? (szervkereskedelem)
Ázsia centerben szervkereskedelem folyik, vajon igaz?
De a tieddel együtt ez már féltucat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!