Mi a "pasi" szó női megfelelője?
Figyelt kérdés
És szerintetek aki pasinak nevez egy férfit, az tiszteli-e őt.2011. jan. 31. 23:54
11/25 anonim válasza:
Ha a tisztelet többek között nem azon múlik, hogy a másikat hogy nevezem, hogy szólítóm, akkor mégis min? A globális felmelegedésen?
12/25 anonim válasza:
Tudtommal közvetlenül senkit nem szólítunk így. Nem mondjuk senkinek, hogy "te pasi, hogy vagy?" csak ha beszélünk róla valakinek pl. De ha te így érzed, ok. Nekem mindegy! De valljuk be, ez aztán egy óriási probléma -_-
13/25 A kérdező kommentje:
@16:04
Én a pasinak nevezésről beszélek, és nem a pasinak szólításról. Érzed a különbséget? A nevezés nem feltételezi az illető jelenlétét. Szóval ezt benézted.
A többi válaszolónak kösz.
2011. febr. 1. 16:11
14/25 anonim válasza:
Szerintem a spiné. Legalábbis számomra ez a kettő nagyjából egymásnak felel meg. Kicsit ódivatú szó, de nagyon bírom^^
15/25 anonim válasza:
kedves kérdező én a válaszomat nem neked, hanem az előttem válaszolonak a globális felmelegedősnek irtam. (Jhajjjjajjj) :D
16/25 anonim válasza:
Egyébként kérdező, neked van olyan nő ismerősöd, aki ugy szolit a jelenlétedben,hogy "hé, pasi"?
:DDD
Nem hinném, hogy van.
17/25 anonim válasza:
és nem tök mindegy hogy valakit a szemében, vagy a távollétében szólítunk ilyen tromfa módon? sztem így is úgy is illetlen
üdv. a globális felmelegedős
20/25 anonim válasza:
Mivel a pasas szó francia eredetű, és utast jelent, ezért a női megfelelője szintén pasas. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!