Most ez mire volt jó neki? Annyira sz@r, hogy ilyennel szórakozik!
Én nem idegesítettem volna fel magam egyáltalán. Csak néztem volna egy hatalmasat, és komolyan elgondolkoztam volna a pszichikai állapotán, és hogy ebben mégis mit lát humorosnak,mert valóban nincs vicces része. Pláne ha már ennyi idős.
Retardáltakkal nem érdemes foglalkozni, mégkevésbé idegeskedni miattuk:)
09:21
Erre pszichológusok rácáfoltak többszöri kísérlettel. Először is mindig volt pár olyan hül*e aki akár ötödszörre is odafutott. Másodszor ha a pásztor szülei éltek, ők akármennyiszer odafutottak, a lényeg a hangsúlyon van.
A mesében nem volt szó a pásztor szüleiről, másrészt pedig a szülők gyakran igen messze adták a gyerekeket dolgozni, ne a mai világot vedd alapul. Mikor volt 8-10 gyerek, nem volt akkora kötődés, vagy legalábbis nem ilyen jellegű, mint manapság.
Azt az egy- két hülyét pedig meggyőzte a többi értelmes, hogy nem érdemes rohangálni hozzá, már 2x átvágta őket.
11:17
Egy szóval sem állítottam, hogy a kérdező annyira kötődne ehhez a személyhez, hogy többszöri szórakozás után is hinne neki. Azt mondom, hogy ez függ a kapcsolati viszonyoktól és nem kell általánosan érteni, és ez a többi mesére is igaz.
Amúgy nyomós okom van feltételezni, hogy ez fontos valaki a kérdező számára, hiszen ha nem törődne vele nem írta volna ki kérdésnek. Ha most felhívná hogy kigyulladt a háza, talán megkérdezné, hogy "most szórakozol?" de miután erős, határozott hanggal jönne a válasz, hogy "nem" a kérdező hinne neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!