Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátság ez? Lehet ilyennel...

Barátság ez? Lehet ilyennel barátkozni? 17/L

Figyelt kérdés
Egy barátnöm egész szünetben az egyik osztálytársnönkel van(nála alszik,együtt pasiznak stb.)Ezt a csajt utálom éa ö is engem,viszont a barátnöm se bírja(ö maga mondta:S).Azt mondja én vagyok a legjobb barátnöje és legyek továbbra is padtársa stb.De nemrég azzal ált elö hogy csak akkor van velem ha nagyon unatkozik.Ma irt Fb-n h eljön hozzánk,de én visszautasítottam,mert úgy érzem hogy semmit nemjelentek neki és magasról leszar.Kicsit sértö voltam,mert kétszinünek neveztem(a barátaimra soha nem mondok rosszat).De nem vette a szivére,annyit írt hogy ok:(...Jól cselekedtem?Miért van azzal a csajjal ha nem is szimpatizál vele és azt valja hogy csak az agyára megy?Akkor összevesztünk..??Nem akarok vele barátkozni!
2010. júl. 12. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%

egész életedben legyen ez a legkisebb problémád.

A barátok jönnek, mennek, ne ragadj le egynél se!

2010. júl. 12. 18:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi okoska:))) 7 év nem rövid idö!!
2010. júl. 12. 18:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem így van hogy jönnek mennek!! Hogy gondolod? Beszéld meg vele a problémát.
2010. júl. 12. 18:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis beszéld meg a barátnőddel biztos meghalgat
2010. júl. 12. 18:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Most akkor kérjek bocseszt?:S Nem az erösségem....xD
2010. júl. 12. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
látszik hogy kislány vagy, az eszed sem több XD
2010. júl. 12. 18:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hanem mondd meg neki hogyha nem változik meg akkor vége a barátságotoknak
2010. júl. 12. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, hogy miért csinálja ezt, miért viselkedik így.Elég furcsa,hogy hirtelen ilyen jóban van azzal az ellenségeddel. Lehet nem is volt igazi barátnő? Mondjuk 7 év nagyon sok idő. Barátot nagyon nehéz találni..
2010. júl. 12. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez biztos nem barát,akkor van veled ha unatkozik,és azzal lóg akit elhord mindennek előtted?Ne haragudj de én ugy elküldeném a p*csába.Lesznek még barátaid,de ő nem az,7 év ide vagy oda most komolyan te is érzed h nem okés.
2010. júl. 12. 18:58
 10/13 anonim ***** válasza:
A dolgok okkal történnek.Ne bánd meg azt,hogy kétszínűnek nevezted,ha úgygondolod,hogy igaz...Az olyan lenne,mintha az érzéseidért kérnél bocsánatot.Inkább neki kéne.Próbáljátok megbeszélni,ha nem sikerül, akkor meg kit érdekel?Nem volt igazi barát..Ennyi!Tovább kell lépni!
2010. júl. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!