Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátság ez? Lehet ilyennel...

Barátság ez? Lehet ilyennel barátkozni? 17/L

Figyelt kérdés
Egy barátnöm egész szünetben az egyik osztálytársnönkel van(nála alszik,együtt pasiznak stb.)Ezt a csajt utálom éa ö is engem,viszont a barátnöm se bírja(ö maga mondta:S).Azt mondja én vagyok a legjobb barátnöje és legyek továbbra is padtársa stb.De nemrég azzal ált elö hogy csak akkor van velem ha nagyon unatkozik.Ma irt Fb-n h eljön hozzánk,de én visszautasítottam,mert úgy érzem hogy semmit nemjelentek neki és magasról leszar.Kicsit sértö voltam,mert kétszinünek neveztem(a barátaimra soha nem mondok rosszat).De nem vette a szivére,annyit írt hogy ok:(...Jól cselekedtem?Miért van azzal a csajjal ha nem is szimpatizál vele és azt valja hogy csak az agyára megy?Akkor összevesztünk..??Nem akarok vele barátkozni!
2010. júl. 12. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bár azt hozzátenném hogy én biztos megmondanám neki a véleményemet...
2010. júl. 12. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Sztem kérdezd meg tőle h szeret-e ő egyáltalán még téged, ha továbbra sem változik a viselkedése ne foglalkozz vele. Bár ahogy észrevettem, te sem bírod már őt. Veled nem tud menni pasizni csak a másik lánnyal, vagy miért távolodtatok el így 7 év után? Valami megváltozhatott, neki más lett fontos, lehet neked is, de menni kell tovább. Majd találsz új barátnőt! Sok sikert!
2010. júl. 12. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Talán az lenne a legjkobb, ha megbeszélnétek egymással ezt az egészet.

Ha meg tényleg csak akkor van veled, ha unatkozik(akkor miért nem megy el amásikkal, ha már annyira összenőttek?), akkor valószínűleg nem barát, csak haver.

2010. júl. 14. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!