Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki a példaképed? Miért? (kort...

Ki a példaképed? Miért? (kort és nemet légyszi)

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 11:44
1 2 3 4
 31/36 Lézer Anton ***** válasza:
100%
Bethlen Miklós
2011. febr. 4. 20:34
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy csodálatos kérdés, az elsők között szerepel, amit felteszek valakinek, ha meg akarom ismerni.

Az én példaképem olyasvalaki, aki nagyon közel állt hozzám régen. Afféle legjobb barátnő volt, de sohasem volt az, több és kevesebb. Felnézek rá, mindig is csodáltam a titokzatosságát, hogy mindig tudta, mikor mit kell mondani, és hogy úgy bánt a szavakkal, ahogyan én szeretnék.

16/L

2011. febr. 4. 20:38
 33/36 anonim válasza:
91%
Nincs példaképem ,mert a világon nincs egy tökéletes ember sem.
2011. febr. 4. 22:26
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Jeanne d'arc, Luther Márton, 1848-as szabadságharcosok.

mert mertek kiállni másokért a fejlődésért, a szabadságért. Nekem ők pozitív hősök.

2011. febr. 5. 00:19
 35/36 anonim ***** válasza:
Dalai Láma, Jézus, Sir David Attenborough.
2011. febr. 5. 20:55
 36/36 anonim válasza:

Nekem Jared Leto. <3

Gyönyörű hangja van és tehetséges mint dalszövegíró,énekes,színész és hangszeren is kiválóan játszik.Szegény családból küzdötte fel magát a csúcsra.Ő az egyik legjobb példa arra hogy "Kövesd az álmaidat".Nagyon jó a stílusa,és személyisége is imdánivaló (már amennyire én ismerem)

Tiszta környezetvédő,és 40 évesen úgy néz ki mintha 10 évvel fiatalabb lenne :)

ÉS

Pablo Picasso

Tök egyértelmű hogy miért:) a művészete miatt a tehetsége miatt a látásmodja miatt.

14/L

2012. nov. 25. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!