nincs példaképem, nem volt eddig se és nem hinném, hogy majd lesz.
2011. jan. 29. 13:08
22/36 anonim válasza:
Erőss Zsolt hegymászó
22/L
2011. jan. 29. 13:12
23/36 anonim válasza:
Nekem a Jóisten:).
2011. jan. 29. 17:08
24/36 anonim válasza:
Nincs példaképen. Céljaim vannak de nem tudom hogy ki mit ért el és azt érte e el amit szeretett volna.
2011. jan. 29. 17:20
25/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszookat!
Nekem sincs olyan példaképen akire mindenben hasonlítani szeretnék, de két ember van akikben többek között azokat a tulajdonságokat is megtaláltam amiket szeretnék én is magaménak tudni.
Az egyik ilyen ember:
Vígh Gréta. Nagyon tisztelem, mert fantasztikus módon sikerült leírnia az érzéseit a könyvében. Egyébként az a könyv az egyik kedvencem:)
A másik példa értékű személy az életemben:
Michael Schumacher. Mérhetetlen tisztelettel nézek fel erre az emberre, mert mindig volt akaratereje és kitartása. Remélem engem is ilyen küzdőszellem fog jellemezni:)
11/L
Ági
2011. jan. 29. 17:54
26/36 anonim válasza:
Adolf Hitler
Vitathatatlanul a történelem egyik legnagyobb zsenije volt.
20/F
2011. febr. 4. 17:44
27/36 anonim válasza:
Szervusztok!
A JÓISTEN!
Persze ez vallási nézetektől függ, Nekem Ő a példaképem, próbálom ŐT követni.
2011. febr. 4. 19:43
28/36 anonim válasza:
egy urge elmegy a joshoz aki azt josolja hogy tomeggyilkos lessz , erre o szomoruan elmegy es menet kozben a sinekhez lancolva meglat egy gyereket es azt gondolja megmenti ,hogy legyen egy jo cselekedete is .... kiszabaditja a gyereket es nemsokara elrobog egy vonat ...majd megkerdi a gyereket ..hogy hivnak fiam??? es a valasz ADOLFKA
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!