Ki a példaképed? Miért? (kort és nemet légyszi)
Nincs példaképem ergo senkire nem nézek fel úgy,hogy én is olyan akarok lenni ,mint ő.
14l
Sziasztok!
Páromnak szintén Hitler... :-)
Nekem nincsen! Vagyis van egy ideálom, amit szeretnék elérni, de az nem konkrét személyhez köthető!
11:52
11:58
pont énis Hitler akrtam írni mikor megláttam a kérdést ..
"Adolf Hitler. Tök mindegy miért csodálom, úgyis csak oltogatnátok."
Sok szürnyűséget vitt véghez ez tény, de egy dologért tényleg fel lehet rá nézni. Az pedig a küzdés a céljai eléréséért. Vagy inkább az, hogy neki volt célja, sok emberrel ellentétben.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a példaképem egy nagyon kedves, aranyos nő(nevet nem írok, úgyse tudnátok ki), aki mindig mindent tudatossan csinál, soha nem adja fel céljait, pedig könnyebb lett volna neki amikor megszületett a fia nyílt gerinccel, de ő kijelentette, hogy jó életet akar a családjának. Ez volt a célja, de mindig van vmi új cél. Most már a gyerekei is felnőttek és azt mondják nagyon jó gyerekkoruk volt, hálásak a szüleiknek.
anyukám
Esetleg még Nelson Mandela-t említeném.
12:13 vagyok
Mandela mellet Mahatma Gandhit is csodálom
Mahatma Ghandi
Egyébként ugyanezt a kérdést akartam feltenni tegnap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!