Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen hely Nagytarcsa?

Milyen hely Nagytarcsa?

Figyelt kérdés

lehet hogy oda fogunk költözni a családommal, jövőhétvégén tudunk csak elmenni, gondoltam addig kicsit informálódok :)

szóval ki mit tud róla? esetleg ha akadna valaki aki ott él megköszönném ha elmondaná róla a véleményét :)

2009. febr. 4. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
bár nem ott, hanem csömörön élek, közel van egymáshoz relatíve. ha van autótok akkor nagyon jó hely lessz, jól fogod érezni magad:)
2009. febr. 4. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
húú köszi :) igen van autónk :D mi is úgy látjuk h itt jó lesz :) Szentendréről költözünk szal kb olyasmire számítok mint itt hiszen végül is csak átköltözünk Bp másik oldalára igaz kicsit kisebb település (endre 25ezer tarcsa 3800 xD) de nem tom sok reményt fűzök hozzá és nem lesz messzebb a gimi se szentem mint innen :)
2009. febr. 4. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
nagyon jó hely lessz ha autóval vagytok:) csömör is ilyen, gyalog borzalmas, autóval nagyon jó:)
2009. febr. 4. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:

hát reméljük :D

köszi a választ :D

2009. febr. 4. 19:32
 5/5 anonim válasza:
62%
Én itt lakom, ide költöztetek már?
2009. szept. 22. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!