Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olyan hihetetlen és...

Miért olyan hihetetlen és felháborító?

Figyelt kérdés

Itt van ez a West Balkános sztori aztán egyesek úgy fel vannak háborodva azon, h egyesek állítják, h romák késeltek, mintha ez totál elképzelhetetlen lenne.

Náciznak meg stb holott, ha jól emlékszek a Cozmás balhét is ők csinálták meg.

Én mikor hallottam hírét, totál nem lepődtem meg. sőt szinte már csak legyintettem, romákra jellemző leginkább, h többen ,késsel jönnek.

2011. jan. 21. 14:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A nácizás is rágalmazás:D

Egyébként én totál pártatlan vagyok, szal nem mondom, h késelés volt meg semmit.

Csak ez totál feltűnt, h vannak egyesek, akiket meglep, ha rögtön a cigókra gondolnak.

Nálunk a környéken tavalyi évben 9 "késelés" volt, ebből mind roma volt az elkövető.

2011. jan. 21. 19:59
 12/12 Bányai Károly ***** válasza:
Rágalmazás, de divat! ;-)
2011. jan. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!