Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Attól tartok,...

Mit tegyek? Attól tartok, hogy kezdek féltékenykedni a legjobb barátomra. Pontosabban attól félek, hogy elveszik tőlem. Tényleg fontos nekem.

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Hűha egyszer nekem is megfordult ez a fejemben h majd lesz biztos nálam jobb barátja de hát ha belegondolsz neked is lehet ő is ugyanúgy tarthat ettől. Aztán rájöttem h tök fölösleges ezen gondolkozni mert 10 éve vele tudom magam a legjobban megérteni ha vele beszélek olyan mintha saját magammal beszélnék v nemtom vmi ilyesmi, gondolom nálatok is így van ez és nyugi mert attól h vannak más barátai téged ugyanúgy legjobb barátnak tart sztem ha nem is hív már valami miatt olyan gyakran gondolom sokat hülyültök együtt nyílván megmarad benne ez és nem felejt el. Ha meg nem így van az sem olyan borzasztó szerintem.

16F

2011. jan. 19. 22:48
 2/2 anonim válasza:
Az én csajom az iskola folyósólyán szopta le a legjobb haverom most korházban van az intenzíven.
2011. jan. 30. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!